Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Poradňa

Na čo myslieť, keď vyrážate na výlet do hôr

Poradňa

Výlet do hôr je super aktivita pre všetky vekové skupiny, môžete ju absolvovať celoročne, nie je náročná na vybavenie, posilňuje imunitu a zlepšuje náladu! Stačí sa len dobre pripraviť.

Bežecká abeceda

Poradňa

Čo to vlastne tá bežecká abeceda je? A prečo by ste ju mali zaradiť do svojho tréningového plánu? Odpovede na tieto otázky má Katka Balcarová.

Začíname behať alebo 10 km za 3 mesiace

Poradňa

Chcete začať s behom, ale už po minúte lapáte po dychu? Poradíme vám, ako sa vrhnúť na behanie tak, aby ste v bezpečí a s radosťou zvládli počas troch mesiacov prebehnúť 10 km.

Ako sa správať v Krkonošiach na skialpoch a prečo?

Poradňa

Prečo je naša príroda ohrozená viac než prírda na Aljaške alebo Kamčatke? Aké dopady má porušovanie pravidiel na Krkonošský národný park? Ako ohrozujú skialpinisti populáciu sokola sťahovavého, najohrozenejšieho dravca v Čechách?

Ako zabaviť deti, aby sa rodičia nezbláznili

Poradňa

Obmedzenie pohybu na pár kilometrov od domu, zatvorené vnútorné a vonkajšie športoviská, zákaz stretávania sa s kamarátmi a doma deti, ktoré potrebujete nejako rozpohybovať a vytiahnuť od počítačov a televízorov von? Vyskúšajte našich 9 tipov.

Ako vybrať spacák podľa aktivity

Poradňa

Páperový alebo z dutých vlákien? Letný alebo trojsezónny? Múmiový alebo dekový? Pre výber spacáku bude najlepšie, keď sami seba zaradíte do jednej z troch nižšie uvedených kategórií.

Ako udržať ruky v teple

Poradňa

Skrehnuté prsty sú bežným javom - v meste to až tak nevadí, ale keď nezvládnete nacvaknúť tropiko na tyčku stanu pred snehovou búrkou, koledujete si o prúser. Jednou zo základných pomôcok pre boj so skrehnutými prstami sú rukavice.

Mushing - tímový šport so psami

Poradňa

Mushing je šport, kedy človek so psami tvoria jeden tím a spoločnými silami zdolávajú rôzne dlhé trate.

Pár trikov, ako poraziť chlad

Poradňa

Kto by sa chcel klepať ako ratlík? Naučte sa víťaziť nad zimou.

Ako vybrať kempingový nábytok

Poradňa

Na Výstave stanov na Výstavisku PVA EXPO Letňany sme pre Vás pripravili najväčšiu prehliadku kempingového nábytku v Českej republike. Všetok nábytok tiež nájdete na tomto eshope. Na čo sa pri výbere sústrediť, to zas nájdete v tomto článku.

Ako sa vybaviť na diaľkový beh

Poradňa

Beháte radi a pohrávate sa s myšlienkou vyskúšať aj dlhšie trate? Tak hurá do toho - všetko, čo budete potrebovať, nájdete v tomto článku.

Ako sa obliecť na beh v zime

Poradňa

Zvykli ste si na pravidelné behanie, prišla zima a vy sa bojíte, že budete musieť beh na pár mesiacov vypustiť? Tak tým sa vôbec netrápte. Stačí si zapamätať pár zásad a dobre sa obliecť a možno nakoniec zistíte, že behanie v zime milujete.