Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Poradňa

Ako si vybrať karimatku podľa parametrov?

Poradňa

Ide o špecifické body s rôznou mierou dôležitosti, ktorá sa môže odlišovať typom používateľa. Parametre sa nesmú podceňovať, pri výbere typu karimatky je dôležité vybrať si aj správnu verziu, aby dokonale vyhovovala.

Ako si vybrať karimatku podľa konštrukcie?

Poradňa

Každý správny výber by sa mal začať tým, že si zvolíme druh karimatky. Tieto druhy sú o konštrukciách a princípocj, na ktorých sú založené. 

Ako vybrať spacák pre ženu

Poradňa

Ach tie skoré ranné hodiny, kedy sa chlad plazivo sunie spacákom od vašich chodidiel nahor. Nechajte si poradiť s výberom vhodného spacáku a prijmite pár tipov, ako môžete proti chladu bojovať.

Severská chôdza alebo Nordic Walking

Poradňa

Máte radi beh na lyžiach a neviete, ako túto aktivitu nahradiť v lete? Možno vás zaujme práve Nordic Walking.

Ako vybrať topánky na turistiku

Poradňa

Alebo ako vybrať trekové topánky. Ideálne zvolená turistická obuv = základ úspechu a dobrého pocitu z výpravy. Aby ste nešliapli vedľa ako mnohí experti v mestských teniskách alebo dokonca v žabkách, prečítajte si, ako správe vybrať topánky. 

Ako vybrať stan na bicykel

Poradňa

Ste vášnivý cykloturista a vystačíte si s prenocovaním v stane? Či už ste dobrodružnejšie povahy alebo jednoducho len chcete ušetriť za drahšie ubytovanie v chatkách či o poznanie komfortnejších penziónoch, určite sa vám bude hodiť pár tipov a rád pri výbere správneho stanu, ktorý vás na vašich cestách na bicykli nezradí.

Ako vybrať spacák na vodu

Poradňa

V nasledujúcom článku sa pozrieme na špecifiká výberu spacáku na vodu.

Ako si vybrať veci na lezenie pre začiatočníkov

Poradňa

Čo si zaobstarať, keď sa chcete pustiť do lezenia?

Ako vybrať karimatku? Základný prehľad

Poradňa

Fandíte prírode a radi v nej spíte? A máte na čom? Veľký radca pri výbere vhodnej karimatky je tu!

8 prístreškov, ako postaviť prístrešok z tarpu

Poradňa

Návod, ako si postaviť prístrešok z tarpu. Ukážeme si 8 možností konštrukcie pomocou trekových palíc, bicykla aj stromov. 

Ako si vybrať vhodný predstan

Poradňa

Článok pre všetkých, ktorí uvažujú o kúpe predstanu, ktorých je ale na trhu neúrekom. Aby ste sa nestratili a boli schopní sa zorientovať, pomôžeme vám s tým.

Ako si vybrať predstan pre dodávku

Poradňa

Máte klasickú alebo prerobenú dodávku a radi by ste k nej kúpili predstan? Tento článok je pre všetkých z vás, ktorí potrebujete nejakým spôsobom rozšíriť svoju dodávku predstanom. A to ako zboku, tak zozadu.