Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Poradňa

Ako si vybrať funkčné ponožky?

Poradňa

Každý správny turista vie, že teplo si udržíte jedine v teplých a suchých ponožkách. Že chlad prichádza od nôh. Tie nás nosia celý náš život a je teda dobré sa o ne nadštandardne postarať. Výber ponožiek môže byť celkom veda, keď idete tam, kde očakávate zhoršené počasie. Poradíme vám, ako si vybrať vždy správne!

Ako si vybrať outdoorové oblečenie?

Poradňa

Či už vyrazíte na horskú túru, venujete sa halovým športom, beháte, leziete po horách alebo sa len radi prechádzate, vždy by ste mali byť dobre oblečení. Pokiaľ sa chcete obliecť naozaj efektívne, mali by ste sa riadiť správnym vrstvením oblečenia. Sme tu s článkom, ktorý vám vysvetlí, ako na to!

Ako si vybrať správny spacák Sir Joseph?

Poradňa

Sir Joseph® vyrába niekoľko radov páperových spacákov plnených husacím perím. Ako si zo širokej ponuky správne vybrať? Odpoveď nájdete v nasledujúcom článku.

Ako vybrať detský spacák

Poradňa

Dozrel konečne čas, kedy sú vaše deti dosť veľké a môžete ich vziať von do prírody? Niekam, kam sa radi vraciate, a radi by ste tam s nimi zostali napríklad aj cez noc.

Ako vybrať trekové palice?

Poradňa

Potrebujete pomôcť s výberom vhodných trekových palíc a neviete, na koho sa obrátiť? Náš článok je tu na to, aby vám tento zložitý výber čo najviac uľahčil.

Ako vybrať stan

Poradňa

Stan bude vašim spoločníkom aj na niekoľko rokov, preto k jeho nákupu pristupujte maximálne zodpovedne. S našim radcom to však bude hračka.

Ako si vybrať bundu do chladného počasia

Poradňa

Ako si vybrať bundu na zimu alebo do sychravého jesenného počasia? Odpoveď nájdete v našom článku. 

Ako vybrať správny nôž v 10 krokoch

Poradňa

Až dočítate nasledujúcich 1200 slov, zvládnete si vybrať nôž presne podľa vašich potrieb.

Ako vyprať páperovú bundu

Poradňa

Odpovieme na najčastejšie otázky pre všetkých, ktorí si nie sú istí, ako vyprať svojho miláčika. A pridáme aj menšiu náuku o perí ako takom. 

Ako si vybrať čelovku?

Poradňa

Neviete, ako si vybrať tú správnu čelovku? Potrebujete sa zorientovať v lumenoch, dosvite a ďalších parametroch čeloviek? Poradíme vám, ako na to.

Ako vybrať správny batoh?

Poradňa

Základom sú dve zásady - zásada umiernenosti a zásada pohodlia. Kúpte si batoh len tak veľký, ľahký či kvalitný, ako potrebujete. A hlavne si ho vyskúšajte, aby vám sedel. 

Ako si vybrať oblečenie do sychravého počasia

Poradňa

Hmly, dážď, vietor, prízemný mráz - nič, čo by človek na výlete videl dvakrát rád. My z 4camping ale razíme heslo "Neexistuje zlé počasie, len zlé oblečenie", a pretože nie sme lakomí, Vítek Hruška sa s vami o naše tipy, ako sa správne do sychravého počasia obliecť, podelí.