Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Predstavenie vlastných značiek: Zulu, Warg, MOOA

Vo 4camping prenášame svoje odborné skúsenosti do privátnej výroby.

4camping je popredným outdoorovým e-shopom. Každoročne organizujeme Výstavu stanov, jedinečnú výstavno-predajnú akciu s najväčšou ponukou stanov, spacákov a karimatiek. Predali sme už státisíce stanov a spacákov a naše dlhoročné skúsenosti s vybavením do prírody prenášame priamo do výroby produktov. Našim cieľom je poskytnúť kvalitné vybavenie na kempovanie a outdoorové aktivity, ktoré zodpovedá potrebám a očakávaniam našich zákazníkov. 

Od prvých návrhov až po samotnú výrobu spolupracujeme s odborníkmi, starostlivo vybranými dodávateľmi a outdoorovými nadšencami, aby sme zaistili tú najvyššiu možnú kvalitu materiálov a splnili najvyššie štandardy. Vďaka širokému portfóliu produktov vieme, čo zákazníci chcú a vlastné produkty šijeme na mieru ako začiatočníkom, tak aj náročnejším používateľom.


Popis: prednáška o výrobe a technológiách produktov 4camping na Technickej Univerzite v Liberci

 

Prečo vyrábame vlastné produkty?

  1. Na základe dlhoročných skúseností a spätnej väzby od zákazníkov vieme, čo naši outdoorári naozaj potrebujú a hľadajú.
  2. Ponúkame nižšie ceny vďaka skrátenému dodávateľskému reťazcu.
  3. Zaručujeme dostupnosť celú sezónu - máme stále skladové zásoby.
  4. Garantujeme kvalitu a zákaznícky servis z prvej ruky priamo od 4campingu.
  5. Zakladáme si na exkluzivite, etickej výrobe a ekológii - skracujeme obeh produktu, minimalizujeme obaly a spotrebu palív na cestách.

 

Na trhu je nespočet značiek ponúkajúcich produkty pre vaše dobrodružstvo v prírode. Medzi týmto širokým výberom sa však nájdu aj také značky, ktoré sa vymykajú. Jednou z nich je aj Zulu.

Značka Zulu sa špecializuje na výrobu stanov, spacákov, karimatiek, kempingového nábytku a ďalších produktov, ktoré sú navrhnuté s dôrazom na kvalitu, funkčnosť a dostupnosť pre zákazníkov. Inšpiráciou sú úspešné a osvedčené modely na trhu, ktoré naši vývojári dokázali vylepšiť a prispôsobiť potrebám moderných dobrodruhov.

Jednou z najväčších výhod, ktorú táto značka z dielne 4camping prináša, je skvelý pomer ceny a výkonu. Vďaka vlastnej výrobe a optimalizácii dodávateľského reťazca je značka Zulu schopná ponúknuť kvalitné a spoľahlivé produkty za prijateľnú cenu. To je zásadné pre zákazníkov, ktorí za dobrú cenu hľadajú vybavenie s vysokou výdržou.


Produkt: batoh Zulu Sandstone

 

Warg je značka vyvinutá tímom našich vývojárov z 4camping, ktorí sú zároveň náročnými cestovateľmi a milovníkmi prírody. Počas svojich dobrodružstiev po celom svete potrebujú len to najlepšie, vedia, čo chcú, a výrobky značky Warg tak vytvorili priamo pre svoje ďaleké expedície, horské priechody a zimné putovanie.

Warg je synonymom pre kvalitu a výnimočnosť. Vyrábame prémiové produkty z najlepších materiálov, ktoré sú starostlivo vyberané a testované naším tímom a tímom našich ambasádorov. Všetky výrobky Warg sú navrhnuté tak, aby spĺňali nároky aj tých najnáročnejších užívateľov. 

Okrem kvality je pre nás tiež dôležitá dostupnosť. Chceme, aby tieto produkty boli cenovo dosiahnuteľné pre všetkých. Práve preto sú ceny našich produktov bezkonkurenčné a dostupné pre širokú verejnosť. Nesnažíme sa o najlacnejší produkt, ale o výrobok prémiových parametrov za priaznivú cenu.


Produkt: stan Midi

 

MOOA je viac než len značka oblečenia. Vieme, že si ženy po celom svete zaslúžia oblečenie, ktoré reflektuje ich životný štýl a aktivity a rešpektuje ich individualitu a sebavedomie. Preto sa naše vývojárky rozhodli vytvoriť značku, ktorá odmieta stereotypy a zaužívané predstavy.

Každý kus prešiel náročnými testami, aby vám zaručil nielen štýlový vzhľad, ale predovšetkým pohodlie a funkčnosť počas rôznych aktivít. V oblečení MOOA sa budete cítiť jednoducho dobre, bez kompromisu v pohodlí.

Či už sa rozhodnete nosiť naše modely pri joggingu, lezení, hikingu, behu alebo len tak vonku, s oblečením MOOA sa môžete sústrediť na to, čo je pre vás dôležité.


Produkty: legíny MOOA Amaria, podprsenka MOOA Bina, legíny MOOA Lesa

 

Ako vznikajú naše produkty?

 

Nápad a návrh nášho skúseného tímu

Vybavenie pre vaše dobrodružstvo začína tam, kde často aj končí – v prírode, na vrcholkoch hôr alebo v hlbokých lesoch. Naši vývojári sú nielen špičkou vo svojom obore, ale aj outdoorári, ktorí majú praktickú znalosť technológií, materiálov a produktov. Ich nápady tak často nevychádzajú len z potrieb zákazníkov, ale majú pridanú hodnotu aj v praktických znalostiach.

V kancelárii už potom vznikajú skice, plány a technické návrhy. Hľadajú sa správni výrobcovia a spoľahlivé a eticky korektné továrne.

Výskum a vývoj

Ďalším krokom prichádza nápad k životu. Vývojári 4camping a vybraní výrobcovia intenzívne spolupracujú a hľadajú ideálne riešenia a technológie. Továrne na základe technickej dokumentácie vytvárajú vzorky na testovanie. Skúša sa ich funkčnosť a výkonnosť v rôznych podmienkach – nielen v laboratóriách, ale aj priamo v teréne.

Materiály

Pre výsledný dizajn sa vyberajú správne materiály a farebnosť. Pri spacákoch môže ísť o vonkajší materiál, podšívku alebo napríklad nejakú praktickú vychytávku na obale. V prípade stanov sú to potom materiály pre vonkajší plášť, podlahu, moskytiéru alebo vnútorné vrecká.


Popis: výber materiálov a farebnosti

 

Výroba prototypov

Vytvárajú sa prototypy produktov podľa finálnych návrhov a zvolených materiálov. Tieto prototypy slúžia na testovanie konštrukcie, pohodlia, trvanlivosti a ďalších parametrov a ukazovateľov. V tejto časti vývoja dochádza aj k dopočítaniu ceny pre zákazníka.

Testovanie a optimalizácia

Prototypy sú podrobené ďalším testom, vrátane tých v reálnych terénnych podmienkach. Získaná spätná väzba od testerov a odborníkov je použitá na vychytanie posledných detailov, odstránenie čiastkových nedostatkov, drobným vylepšením a optimalizáciu výkonu.


Produkt: testovanie batohu Zulu Sandstone na Madeire


Výroba a spracovanie

Po dokončení prototypovej fázy a schválení dizajnu sa prechádza k hromadnej výrobe. Materiály sú spracovávané podľa pevne daných špecifikácií. Šijú a zostavujú sa jednotlivé časti produktov. Vývojári sú s výrobcami v každodennom kontakte počas celej produkcie. Na výrobu hľadáme vždy toho najlepšieho partnera najskôr v Čechách, zároveň aj vo svete.

Kontrola kvality

Každý výrobok je starostlivo kontrolovaný a testovaný, a to dvojfázovo - u výrobcu a u nás vo firme. Spolupracujeme so skúšobnými ústavmi a s univerzitami. Sú vykonávané skúšky na odolnosť voči vode, vetru, teplotným zmenám a ďalším poveternostným podmienkam.


Popis: prvé prototypy a kontrola stanov Warg


Balenie a distribúcia

Hotové produkty sú balené a pripravené na distribúciu a čaká ich cesta k nám na sklad. Zároveň prebieha fotenie, vytváranie textov pre karty produktov a spísanie parametrov tak, aby sa zákazník o výrobku dozvedel všetko, čo potrebuje. Niektoré produkty posielame na testovanie nezávislým testerom, ktorí finálne produkty využívajú dlhodobo pri svojich cestách do prírody a odovzdávajú svoje skúsenosti s produktom v podobe testov na našom webe.


Produkt: snežnice Snowind a testovanie v teréne


Spätná väzba a inovácie

Dbáme na spätnú väzbu. Všetky vaše skúsenosti sa dostávajú priamo k nášmu vývojovému tímu. Berieme ich veľmi vážne a sú to tie najdôležitejšie dáta pre ďalší vývoj a inovácie produktov. Vývojári môžu na základe tejto spätnej väzby vykonávať aktualizácie a vylepšenia.


Produkty: nesmeky Warg Iceman pri testovaní na horách

 

 

Užitočné odkazy

 

Autor: Tím 4camping.sk

Zdroje: archív 4camping

170 rokov vlneného oblečenia Devold

O značkách

Devold oslavuje narodeniny. Poznáte túto značku?

Kolekcia stanov Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekcia od značky Outwell, ktorú ocenia malé i veľké rodiny. Kolekcia zaujme priestorom, nafukovacou konštrukciou a praktickými vychytávkami, ktoré spríjemnia pobyt v kempe.

PVC-free

O značkách

Viete, čo je to polyvinylchlorid?

Vyberáme pre vás

122,00  (51.72 %) 58,90 

Porovnať

122,00  (38.61 %) 74,90 

Porovnať

65,00  (26.31 %) 47,90 

Porovnať

Páperový spacák Warg Stark 900

306,00  (35.33 %) 197,90 

Porovnať

306,00  (35.33 %) od 197,90 

Porovnať

Páperová sukňa Warg Downjess W

73,00  (56.3 %) 31,90 

Porovnať

Dekový spacák Zulu Kabru

65,00  (38.62 %) 39,90 

Porovnať

Páperový spacák Warg Stark 500

204,00  (27.99 %) 146,90 

Porovnať