Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Poradňa

Ako si vybrať oblečenie na beh

Poradňa

Správne oblečenie na beh je zárukou mnohých spokojných kilometrov. S jeho výberom vám poradí Katka Balcarová.

Ako sa správať šetrne v prírode

Poradňa

Pripomeňte si 10 zásad, ktoré by mal poznať a ctiť každý milovník prírody. V dnešnom článku ich pre vás spísala Katka Balcarová. 

Behanie so psom

Poradňa

Hľadáte sparing partnera na behanie, ktorý vás nedemotivuje ani v najkrutejších mrazoch, ani v najväčšom lejaku? Tak to by sme pre vás jeden tip mali!

Ako začať s trail runningom

Poradňa

Chcete začať behať v prírode, ale neviete, ako na to? Katka Balcarová si pre vás pripravila pár tipov, ako začať.

Ako na otužovanie

Poradňa

Hľadáte aktivitu, ktorá vám nezaberie hodiny času, ale napriek tomu si pri nej dostatočne psychicky oddýchnete a zároveň posilníte svoju imunitu? Potom určite vyskúšajte otužovanie! 

Ako mazať bežky? Všetko, čo potrebujete vedieť

Poradňa

Jazda na bežkách je na pohľad krásna. Aby lyže pohodlne šli a šport bol príjemný aj pre lyžiarov, mal by myslieť nielen na techniku pohybu, ale aj na správne mazanie lyží. Preto sa dnes podrobne pozrieme, ako namazať bežky. 

Ako vybrať filter lyžiarskych okuliarov

Poradňa

Radi by ste si zadovážili lyžiarske okuliare, ale ste zmätení z údajov na zorníkoch? Neviete, ktorý je ten pravý práve pre vás? Prečítajte si tento článok a budete mať jasno.

Ako je to s povinnosťou používať lyžiarsku prilbu?

Poradňa

Zimná sezóna naberá na obrátkach - ako je to s povinnosťou používať na zjazdovke prilbu u nás a ako v zahraničí?

Ako si vybrať chránič chrbtice

Poradňa

Chránič chrbtice? To nie je nič pre mňa, ďalšia vec navyše, ktorá stojí dosť peňazí, zbytočnosť... Tento názor počúvame dosť často a pretože s ním rozhodne nesúhlasíme, pripravili sme do Poradne článok, v ktorom chrániče chrbtice priblížime.

Ako si vybrať oblečenie na bežky

Poradňa

Aby ste si mohli naplno užiť jazdu snehobielou krajinou, pripravili sme pre vás pár tipov, ako si vybrať oblečenie na bežky.

Ako si vybrať turistické nohavice

Poradňa

Vyberáte turistické nohavice a neviete si rady s materiálmi, strihom a ďalšími vlastnosťami? Čo všetko by ste mali vedieť a na čo presne klásť pri výbere dôraz? Poradíme vám v našom ďalšom diele zo série "Ako vybrať".

Ako si vybrať funkčné ponožky?

Poradňa

Každý správny turista vie, že teplo si udržíte jedine v teplých a suchých ponožkách. Že chlad prichádza od nôh. Tie nás nosia celý náš život a je teda dobré sa o ne nadštandardne postarať. Výber ponožiek môže byť celkom veda, keď idete tam, kde očakávate zhoršené počasie. Poradíme vám, ako si vybrať vždy správne!