Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Poradňa

Ako vybrať lezecký úväzok

Poradňa

Začínate s lezením a ťažko sa orientujete v širokej ponuke? V dnešnom článku vám poradíme, ako si správne vybrať lezecký úväzok.

Ako si vybrať predstan pre karavan

Poradňa

Článok orientovaný na výber vhodného predstanu ku karavanu, ktorý by mal pomôcť správne vás nasmerovať a zároveň poradiť s pripojením alebo materiálmi. 

Ako si vybrať predstan pre obytný voz

Poradňa

Pokiaľ potrebujete rozšíriť svoj obytný voz a nevyznáte sa na trhu s predstanmi, toto je článok, ktorý vám s výberom môže výrazne pomôcť.

Ako si vybrať správny spacák?

Poradňa

Páperový alebo z dutých vlákien? Letný alebo trojsezónny? Múmiový alebo dekový? Poďme si povedať, ako si správne vybrať spacák.

Ako si vybrať nafukovaciu karimatku

Poradňa

V poslednom čase zažívajú veľké znovuzrodenie aj nafukovacie matrace. Tie si určite mnohí z nás pamätajú z detstva ako súčasť rodinnej prázdninové výbavy. Rozhodli sme sa teda tieto karimatky preskúmať.

Ako vybrať cyklistický spacák

Poradňa

Spacák, ktorý bude vašim spoločníkom na cyklopotulkách, by mal byť hlavne malý a ľahký, ale zároveň musí poskytovať dostatočný tepelný komfort a pohodlie. Ako vybrať ten pravý presne pre vás sa dočítate v tomto článku.

Ako si vybrať filter na vodu

Poradňa

Filter nie je hračka, ale laboratórne vybavenie. Nehazardujte so svojím zdravím a dodržiavajte tieto zásady.

Behanie a deti

Poradňa

Pravidelný pohyb je pre deti prirodzený, správne sa vďaka nemu vyvíjajú, je základnou prevenciou nadváhy a obezity a je to jeden z pilierov zdravého životného štýlu. 

Behanie a chudnutie

Poradňa

Plavková sezóna sa blíži a viacerých z nás trápi nejaký ten (kilo)gram naviac... Ale nezúfajme, zmeniť to môžeme napríklad aj behaním. 

Oprava bicykla na cestách

Poradňa

Určite sa dám už stalo, že počas dlhšej jazdy na vašom bicykli nastali technické problémy, kvôli ktorým ste si museli zavolať odvoz domov. Nestalo? To máte šťastie. Ale čítajte ďalej, pretože kto je pripravený...

Ako skontrolovať bicykel pred sezónou

Poradňa

Jar už klope na dvere, a preto je najvyšší čas oprášiť bicykel a poriadne ho pred prvou jazdou skontrolovať. Rady, ako na to, pre vás majú chalani z LIBERTA TOUR.

Na čo myslieť, keď vyrážate na výlet do hôr

Poradňa

Výlet do hôr je super aktivita pre všetky vekové skupiny, môžete ju absolvovať celoročne, nie je náročná na vybavenie, posilňuje imunitu a zlepšuje náladu! Stačí sa len dobre pripraviť.