Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Testovňa

Test: Devold Expedition Man Shirt

Testovňa

TEST: Dámska mikina Progress TS Tispa II 17OA

Testovňa

Funkčná outdoorová dámska celorozpínacia mikina ku krku Tispa II značky Progress má maximálnu tepelnú izoláciu a rýchlo schne. Ako mikina obstála v našom testovaní? Čítajte ďalej. 

Test: Pánske tričko Devold Hiking Half Zip Neck

Testovňa

Ako sa nosí, čo vydrží a prečo stojí za to ho zaradiť do šatníka, to nám tentokrát prezradí kolega Hugo.

TEST: Trekové palice Leki Cressida

Testovňa

Trekové palice Cressida z dielne firmy Leki sú ľahké všestranné palice z vysoko pevného hliníka, odolné aj pri náročnej záťaži. Medzi ich prednosti patrí napríklad komfortná tvarovaná rukoväť Aergon Compact, ktorá perfektne sedí v dlani. 

Test: Mizuno Wave Daichi 6

Testovňa

V dnešnej recenzii sa zameriame na všestrannú trailovú obuv Mizuno Wave Daichi 6 pre rekreačných i profesionálnych bežcov, ktorí sa neboja popasovať s každým terénom. 

Test: Dámske spodky Devold Hiking Woman Long Johns

Testovňa

Dámske spodky Hiking Woman Long Johns vyrobené z kvalitnej merino vlny z kolekcie Devold Hiking využijete pri rôznych aktivitách. 

Test: Pánska bunda Hannah Alagan

Testovňa

Spoľahlivých pánskych búnd, ktoré sú príjemne priedušné a zároveň nepremokavé, by mal byť vždy dostatok. My sa na jednu takú od značky Hannah pozrieme v našom teste.

TEST: Karimatka Husky Folly 2,5

Testovňa

Odľahčená a samonafukovacia karimatka Husky Folly 2,5 prešla naším testovaním. Aké je záverečné hodnotenie a aký je pomer ceny a výkonu si môžete prečítať nižšie. 

TEST: Dámske tenisky Kari Traa Byks

Testovňa

Pohodlné dámske topánky Kari Traa Byks sú vyrobené z priedušnej mäkkej textílie. Pre ešte vyššie pohodlie majú na päte neoprénový lem. Prečítajte si, ako dopadli v našom testovaní. 

Test: Pánske topánky Black Diamond Session Suede M

Testovňa

Ako obstáli pánske turistické topánky od Black Diamond Session Suede M v záťažovom teste vo Vysokých Tatrách? Dozviete sa v aktuálnej recenzii.

TEST: Turistické topánky Hanwag Tatra II Bunion

Testovňa

Topánky Hanwag Tatra II Bunion Lady sú svojimi špecifikáciami vhodné pre osoby s halluxom, ktoré chcú nosiť plnohodnotné turistické topánky. Zaujíma vás, ako sú topánky pohodlné a aké je ich celkové hodnotenie? Čitajte ďalej.

TEST: Rolovacia rámovka ORTLIEB Frame-Pack Toptube RC

Testovňa

Vodeodolná rámová brašna Ortlieb Frame-Pack RC ponúka perfektné riešenie pre uloženie ťažkých vecí, a to bez narušenia ťažiska. Pozrite sa, ako ju hodnotia naši testeri.