Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Testovňa

Test: Pánske topánky Bennon Terrenno High

Testovňa

V dnešnej recenzii pre vás Andrej Urbanec otestoval pánske turistické topánky Bennon Terenno High. Aké im dal náš tester hodnotenie po výšľape v Krkonošiach? 

TEST: Páperový spacák Warg Stark 500

Testovňa

Zvažuješ kúpu nového spacáka, ale vieš, že ho budeš používať len pár dní v roku. Niektorí by rovno vyberali medzi náplňpu z umelého vlákna. Čo keď ale môžeš mať páperový spacák za ceny syntetického? Warg prichádza s modleom Stark, ktorý je naplnený 500 g kačacieho peria s plnivosťou 750 cuin. 

TEST: Snežnice Warg Snowind

Testovňa

Snežnice Warg Snowind sú ideálnou pomôckou pri zimnej turistike v hlbokom snehu. Ich funkčnosť a praktické vychytávky otestoval Marcel Fronko.

TEST: Ruksak Ortovox Peak Light 32

Testovňa

Batoh Ortovox Peak Light 32 je skvelo technicky spracovaný, funkčný a pritom si zachováva nízku hmotnosť, čo oceníte na túre i na horskej expedícii. Prečítajte si recenziu batohu a hodnotenie testerky. 

Test: Para'Kito repelenty a upokojujúci gél

Testovňa

Bodajúci a hryzúci hmyz dokáže pokaziť aj ten najkrajší výlet alebo večerné posedenie pri táboráku. Našťastie je tu značka Para'Kito so svojimi produktami, ktoré odkážu nepozvaných spoločníkov do patričných medzí.

Test: Dámske topánky Kari Traa Driv Sneakers

Testovňa

S dámskymi teniskami Kari Traa Driv Sneakers nešliapnete vedľa. Nadčasový a originálny dizajn nie je ale jediná prednosť týchto topánok. Viac v nasledujúcej recenzii. 

Test: Dámske topánky Kari Traa Sprade

Testovňa

V dnešnej recenzii sa pozrieme na štýlové plátené tenisky od Kari Traa, ktoré môžete nosiť do práce, aj do mesta na prechádzky.

TEST: Dámske nohavičky Kari Traa Hipster 2PK

Testovňa

Nohavičky Kari Traa Attraktiv Hipster 2PK sú mäkké, pohodlné, pružné a vďaka priliehavému strihu zabezpečujú dostatočnú voľnosť pohybu. Ako ich po vyskúšaní hodnotí testerka? Prečítajte si celý test nižšie. 

Test: Pánska mikina Progress TS Torez II 17 BA

Testovňa

Tentokrát si testom prešla mikin Progress TS Torez II, ktorú v Tatrách i na Šumave testoval Andrej Urbanec. 

TEST: Funkčné tričko Husky Merino 100

Testovňa

Univerzálne tričko z Merino vlny českej značky Husky nesklame ani v porovnaní so svetovými výrobcami. Navyše je vďaka svojmu materiálu antibakteriálne. 

Test: Devold Hiking Woman Shirt

Testovňa

Ľahké, extrémne pohodlné a stále elegantné funkčné tričko Devold Hiking Woman Shirt zo 100% merino vlny otestovala Eva Fronko. 

TEST: Mestský batoh Loap Oxy

Testovňa

Moderný mestský batoh Oxy českého výrobcu Loap využijete na každodenné nosenie do práce aj do mesta. Prečítajte si, ako batoh hodnotí náš tester.