Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Testovňa

TEST: Karimatka Vango Trek Pro 5 Standard

Testovňa

Ak hľadáte karimatku, na ktorej sa budete cítiť ako v posteli, potom zbystrite pozornosť. Vango Trek pro 5 Standard vám tento pocit dopraje.

TEST: Trekové palice Warg Compact Carbon

Testovňa

Trekingové palice pomáhajú udržiavať stabilitu, znižujú záťaž kĺbov a uľahčujú chôdzu v teréne. Ako dopadne dnešné testovanie palíc značky Warg? Dozviete sa v dnešnej recenzii. 

TEST: Sandále Keen Rapids H2

Testovňa

Pánske sandále Keen Rapids využijete na všetky aktivity v letných dňoch. Či už idete k vode, alebo na túru s priateľmi, sandále Keen nesmú nikde chýbať. Prečítajte si, ako ich hodnotíme po testovaní. 

TEST: Ruksak Deuter Guide 42 + SL

Testovňa

Dámsky turistický batoh Guide 42+ SL značky Deuter je navrhnutý tak, aby vyhovoval ženskej anatómii s kratším chrbtom a užšími ramennými popruhmi. Jeho hlavnou prednosťou je to, že má široké využitie. Prečítajte si, ako obstál v našej recenzii a ako ho môžete využiť.

TEST: Stan Outwell Haze 5

Testovňa

Ako týchlo sa dá postaviť? Koľko ľudí sa zmestí do spálne a čo sa stane, keď príde poriadna prietrž mračien? v našom teste preveríme rodinný stan Outwell Haze 5. 

TEST: Karimatka Warg Radon Mummy 5

Testovňa

Samonafukovacia kariamtka Warg Radon Mummy 5 má pohodlnú výšku, nízku váhu a dobrú tepelný komfort. Ako ale obstojí v testovaní v prírode? 

TEST: Solárny panel Crossio SolarPower 28 W 3.0

Testovňa

Solárny panel Crossio SolarPower 28W 3.0 ponúka vysokú účinnosť s kompaktnými rozmermi, výstup USB-A i USB-C port a praktické detaily určené priamo pre potreby cestovateľov. Prečitajte si, ako solárny panel obstál v našej recenzii.

TEST: Dámska pérová bunda Sir Joseph Atol Hooded Lady

Testovňa

TEST: Detské odrážadlo Yedoo TooToo

Testovňa

Preverili sme v akcii jedno z najpopulárnejších detských odrážadiel - Yedoo TooToo. Aké sú jeho kľúčové vlastnosti? Ako je na tom s bezpečnosťou a pre ako staré deti sa dá využiť? Dozviete sa v našom teste. 

TEST: Dámske nohavice Black Diamond Technician Alpine Pants

Testovňa

Lezecké nohavice, ktoré si vďaka pohodlnému strihu obľúbite aj na akékoľvek iné aktivity, to sú nohavice Technician Alpine Pants pre ženy od značky Black Diamond. Prečítajte si recenziu a zistite, či sú ideálne zrovna pre vás.

TEST: Crossio SolarBag Lumee

Testovňa

Jakub Vlček pre vás otestoval vodeodolný solárny batoh Crossio SolarBag Lumee. Testovanie prebiehalo v meste aj v prírode. Aké si batoh odniesol hodnotenie?

TEST: Outdoorová bunda Black Diamond Stormline Stretch Rain Shell

Testovňa

Ak potrebujete celoročnú bundu na outdoorové aktivity, ktorá vás ochráni pred dažďom a vetrom, potom spozornite. Máme pre vás tip - bunda Black Diamond Stormline tieto dve základné požiadavky spĺňa. Viac sa dozviete v recenzii.