Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Testovňa

TEST: Dámska bunda Hannah Abigail

Testovňa

Dámska bunda Hannah Abigail je ideálna na všetky výlety a najmä vám dobre poslúži na túrach v náročných podmienkach. Ako ju hodnotí naša testerka? Prečítajte si recenziu nižšie. 

Test: Osprey Renn 50

Testovňa

Dámsky batoh Osprey Renn 50 s ľahko nastaviteľným chrbtovým systémom testoval Marcel Fronko so svojou manželkou. Ako batoh sedí na mužskom chrbte sa dozviete v nasledujúcej recenzii. 

Test: Športová podprsenka Kari Traa Frøya

Testovňa

Dobre padnúca a kvalitná športová podprsenka je nutnou súčasťou výbavy dievčat a žien ako pri cvičení, tak aj rôznych ďalších aktivitách. V tejto recenzii sa zameriame na jednu športovú podprsenku značky Kari Traa.

TEST: Dámske nohavice High Point Gale 3.0

Testovňa

Dámske outdoorové nohavice High Point Gale 3,0 Lady Pants sa hodia na širokú škálu aktivít. Pružné a priedušné materiály neobmedzujú v pohybe a sú pohodlné. Prečítajte si, ako dopadlo ich testovanie.

TEST: Sensor Coolmax Impress pánske tričko s kr. rukávom a trenírky

Testovňa

Pánsky funkčný set Sensor Coolmax Impress je vyrobený z certifikovaného úpletu, ktorý je veľmi príjemný na dotyk, skvelo odvádza pot od tela, je vysoko priedušný, tvarovo stály a pevný. Prečítajte si, aký na nás tento set urobil dojem počas testovania. 

Test: Loap Kansas 18l

Testovňa

Dnes vám prinášame test turistického batohu Kansas 18 českej značky Loap.

Test: Mizuno Wave Mujin 7

Testovňa

Topánky Mizuno Wave Mujin 7 pre všetkých odvážnych bežcov, ktorým je dobre na dlhých tratiach v teréne, testoval náš kolega Marek. 

Test: Spacák Hannah Sherpa 300 MT-P

Testovňa

Mirek Píštěk testoval spacák Sherpa 300 MT-P českej značky Hannah. Ako s ním bol spokojný sa dozviete z nasledujúcich riadkov. 

TEST: Trekové topánky Salewa Mtn Trainer 2 GTX

Testovňa

Hľadáte prepracované, odolné a overenými technológiami nabité topánky? Prečítajte si novú recenziu na model MS MTN trainer 2 GTX značky Salewa.

Test: Horolezecké mačky Climbing Technology Nuptse Evo classic

Testovňa

S mačkami Climbing Technology Nuptse EVO classic za horským dobrodružstvom v našom teste.

TEST: Pánska mikina Husky Airy M

Testovňa

Airy M je pánska mikina značky Husky, u ktorej oceníte ploché švy a ultraľahkú tkaninu s ľahkou výplňou. Mikine nechýbajú ani reflexné prvky pre vyššiu bezpečnosť. Prečítajte si, ako mikina prešla naším testovaním. 

Test: Mizuno Wave Daichi 6 Gtx

Testovňa

Dnes vám prinášame recenziu všestrannej trailovej obuvi Mizuno Wave Daichi 6 Gtx, ktorá sa nebojí pobiť s každým terénom aj neprianzivým počasím.