Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Testovňa

TEST: Sense Ride 5 Salomon

Testovňa

Salomon Sense Ride 5 vám ponúka vynikajúcu rovnováhu medzi pohodlím, ochranou nohy a výkonom. V tejto recenzii sa podrobne pozrieme na jednotlivé funkcie a vychytávky novej topánky značky Salomon.

TEST: Fenix HM51R Ruby V2.0

Testovňa

Čelovky sú dôležitou súčasťou výbavy pri takmer všetkých outdoorových aktivitách. V tejto recenzii sa pozrieme na kľúčové vlastnosti jednej z veľmi obľúbených značiek čeloviek a naša testerka zhodnotí, či stojí za investíciu.

6 najlepších bežeckých topánok do terénu podľa testerov

Testovňa

Kvalitná bežecká obuv je kľúčom k pohodlnému behu. V tomto článku vám prinášame zoznam najlepších bežeckých topánok podľa hodnotenia našich testerov, aby ste si mohli vybrať tie najlepšie.

TEST: Sawyer Mini Filter Camo

Testovňa

TEST: Varič Warg Flametower

Testovňa

Ak vyberáte varič, určite sa pozrite na modle Flametower značky Warg. Recenziu na tento kompaktný varič pre vás spísala Gabriela Weissová.

TEST: Osprey Talon 44 III

Testovňa

Séria ľahkých batohov Talon si za viac ako 10 rokov na trhu získala srdcia mnohých outdoorových nadšencov. V dnešnej recenzii otestujeme vylepšený model Talon 44 z najnovšej série III.

TEST: Dámske turistické topánky Salomon X Ultra 4 Gtx

Testovňa

Topánky z radu X Ultra značky Salomon sľubujú vysokú stabilitu, priľnavosť a odolnosť. Zároveň sú vybavené membránou Gore-tex, šnurovacím systémom Quicklace alebo podrážkou Contragrip. Ako topánky dopadnú pri testovaní v rôznom počasí i terénoch? 

TEST: Nabíjacia stanica Crossio LifePower 600

Testovňa

Česká značka Crossio ponúka nabíjaciu stanicu LifePower 600. Ako táto vychytávka obstojí na cestách po ďalekom Fínsku? Otestoval ju pre vás musher Jan Svoboda.

TEST: Istiaca brzda Petzl GriGri+

Testovňa

Čo nového prináša istiaca brzda GriGri+ od firmy Petzl? Je vhodnou pomôckou pre začínajúcich lezcov? To všetko sa dočítate v našej recenzii od testerky Terezy Pavlíkovej. 

TEST: Pánska páperová bunda Warg Downjames

Testovňa

Perie je veľmi obľúbený materiál, ktorý vás nielen zahreje, ale má tiež veľmi dobrú životnosť. Poďme sa pozrieť na to, ako obstojí pri testovaní nový model bundy značky Warg. Bunda Downjames má veľa vychytávok a navyše vás prekvapí svoju priaznivou cenou.

TEST: Dámske topánky La Sportiva Hyper Woman GTX

Testovňa

Pocit istoty a stability, spolu s výborným tlmením, vám pri nástupe na ferraty alebo náročnom alpskom výstupe dodajú dámske topánky La Sportiva Hyper Woman GTX. Prečítajte si, ako tieto topánky obstáli v našej recenzii. 

TEST: Nafukovacia karimatka Warg Gustav Warmthal

Testovňa

Nafukovacia karimatka Warg Gustav Warmthal má nízku váhu a kompaktné rozmery. Vďaka izolácii z mikrovlákna vás Warmthal ochráni pred chladom pri nízkych teplotách. Ako náročné bolo testovanie a ako dopadla táto karimatka v redakčnom teste Sveta outdooru?