Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Testovňa

Test: Cepín Climbing Technology Alpin Tour Plus

Testovňa

Parťák na hory, ktorý padne tak akurát do ruky? To je cepín Climbing Technology Alpin Tour Plus.

Test: Samonafukovacia karimatka Loap Solare

Testovňa

Dnes testujeme samonafukovaciu karimatku Loap Solare, ktorá má protišmykovú úpravu a je vyrobená z odolného a ľahko udržiavateľného materiálu. 

Test: Trekové palice Leki Micro Vario Carbon Strong

Testovňa

S trekovými palicami Micro Vario Carbon Strong sa kolega Hugo vydal na 4-dňový prechod Jeseníkmi, následne na čunder do Beskýd a testovanie zakončil vo Veľkej Fatre. O tom, ako si s touto náložou palice poradili, hovorí nasledujúci test. 

Test: Dámska sukňa Progress TR NIA 23VE

Testovňa

Hľadáte ideálnu dámsku sukňu s elastickými nohavičkami? Máme pre vás test a horúci tip od českého výrobcu Progress.

Test: Husky Outdoor Ladies Majesty -10 °C

Testovňa

Dámy, zbystrite pozornosť. Husky Ladies Outdoor Majesty je spacák, ktorý si zamilujete. Zatepľovací vak na nohy, možnosť rozšírenia vďaka vonkajšiemu zipsu, vonkajšie vrecko či zatepľovací golier. To všetko sú vychytávky a prvky, ktoré nejedna z vás ocení. 

TEST: Horolezecká prilba Singing Rock Hex

Testovňa

V dnešnom teste sa budeme venovať horolezeckej prilbe Singing Rock Hex. Prečítajte si, ako sa nám s ňou liezlo a ako sedí na hlave.

TEST: Páperový spacák Warmpeace Quilt 300

Testovňa

Uvažujete nad kúpou páperového spacáka? Prečítajte si recenziu univerzálneho páperového a dekového spacáka Warmpeace Quilt 300. 

TEST: Filtračná fľaša LifeSaver Liberty

Testovňa

Ste často na cestách mimo civilizácie? určite oceníte filtračnú fľašu LifeSaver Liberty, s ktorou budete mať pitnú vodu neustále poruke. Prečítajte si, ako fľaša obstála v testovaní.

TEST: Karimatka Husky Fuzzy 3,5

Testovňa

Kvalitná karimatka je základom každej kempingovej výbavy. Husky Fuzzy 3,5 ponúka odolnosť aj vysoký komfort. Zistite, ako ju hodnotí náš tester.

Test: Husky Baron 3

Testovňa

Stan Baron 3 od firmy Husky je ideálny stan s jednou spálňou a priestrannou predsieňou pre cykloturistiku, trekking aj kempovanie. Stačí ho len zbaliť a vyraziť za dobrodružstvom. 

Test: Husky Flop 7

Testovňa

Komfortná samonafukovacia karimatka Flop 7 značky Husky vám zaistí lepší spánok než vo vlastnej posteli. Na vlastnej koži testovali Horský holky. 

Test: Husky Mikro +2 °C

Testovňa

Na letné putovanie sa skvelo hodí ultraľahký spacák Mikro +2 °C vážiaci len 600 g, ktorý vám prinášame v nasledujúcom teste.