Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Cestopisy a reportáže

Tatry s kočíkom

Cestopisy a reportáže

Áno, aj s malým dieťaťom v kočíku sa môžete vydať na túru do Vysokých Tatier. Inšpiráciou nech vám je nasledujúci článok od Katky Balcarovej.

Trek West Highland Way

Cestopisy a reportáže

V ďalšom článku našej pravidelnej prispievateľky Katky Balcarovej sa pozrieme do nádhernej škótskej prírody.

Prechod Orlických hôr

Cestopisy a reportáže

Dnes sa vydáme s Katkou Balcarovou na prechod Orlických hôr, plný krásnej prírody, úchvatných výhľadov aj výbornej gastronómie.

Winter Trail Malopolska

Cestopisy a reportáže

Behanie je v posledných rokoch v móde, ale nie je bežec ako bežec. V dnešnom článku sa s nami o svoje zážitky z ultramaratónu v Poľsku podelí Mirek Píštěk.

Martin Surovec - Boj o prežitie

Cestopisy a reportáže

Stekajúce potôčiky potu, vyprahnutý jazyk, scvrknutý žalúdok. Kyslá chuť mravcov a slimačie kolónie na raňajky. Všetko však lepšie ako odporná chuť presladenej moruše. Prečítajte si o prežití v prírode hneď teraz!

Prechod Jeseníkov s deťmi

Cestopisy a reportáže

Dnešný článok Katky Balcarovej je o tom, že aj s deťmi sa dajú podniknúť niekoľkodňové prechody hôr. Stačí si urobiť väčšiu časovú rezervu, vybrať odpovedajúcu trasu a vymyslieť nejaké to spestrenie, keď bolia nožičky alebo sa dostaví nuda.

Víkend v obytnom aute

Cestopisy a reportáže

Dni sa krátia, vlahé letné rána vystriedali prízemné mráziky a dažďové kvapky sú čím ďalej častejšie. To ale neznamená, že sa musíte pobytu v prírode vzdať. Ako na počasie vyzrel náš kolega Petr si môžete prečítať v nasledujúcom článku.

Turistika v Tiských stenách

Cestopisy a reportáže

Za dobrodružstvom nemusíte vyrážať do ďalekých krajín, veľa skvelých zážitkov ponúka aj Česká republika. V dnešnom článku prinášame tipy na dovolenku v okolí Ústí nad Labem.

Svadba na Islande - 3. časť

Cestopisy a reportáže

Svadobný obrad prebehol hladko a novomanželov čakajú prvé spoločné dni s rovnakým priezviskom, ako si ich užili, to sa dozviete po prečítaní tohto článku.

Svadba na Islande - 2. časť

Cestopisy a reportáže

V minulom článku nám kolega Lubo opísal, ako prebieha vybavenie svadby v zahraničí - na Islande. Dnes si môžete prečítať o samotnom svadobnom obrade.

Svadba na Islande - 1. časť

Cestopisy a reportáže

Zariadiť svadbu v zahraničí môže byť pekný oriešok. Ako to prebieha na Islande sa dozviete od nášho kolegu Luba, ktorý si tam v lete 2018 bral svoju ženu Pavlí.

Eurotrip - 1. mesiac: Z Čiech do Talianska

Cestopisy a reportáže

Berkovcov na bicykloch už nejaký ten piatok sledujeme a tento rok s touto sympatickou rodinkou podnikneme niekoľkomesačnú cestu naprieč Európou. V tomto článku mapujú svoje putovanie z Čiech do Talianska.