Marocký kuskus so zeleninou je novinkou pre nielen vegetariánov. Kuskus je typický pre severoafrickú kuchyňu av tomto pokrme je ozvláštnený kombináciou jemnej zeleniny.
Už zajtra ich môžete mať. Produkty uvedené ako skladom odosielame ihneď.
Vyskúšanie na predajni Objednajte si do predajne viac variantov a vyskúšajte si ich!
5x v rade finalista ShopRoku 99% zákazníkov nás odporúča.
Fotografie
Informácie o produkte
Marocký kuskus so zeleninou je novinkou pre vegetariánov. Kuskus je typický pre severoafrickú kuchyňu av tomto pokrme je ozvláštnený kombináciou jemnej zeleniny, ktorá dodáva celému jedlu chuť čerstvosti. Jedlo môžete pripraviť vo vlastnom samostojacom obale a potom ho z neho rovno konzumovať. Jedlo je vhodné aj pre deti.
Jedlo je dehydrované lyofilizáciou (čiže vymrazovaním). Pri tomto postupe sa z pokrmu odstraňuje voda bez porušenia tvaru a sú zachované prospešné vitamíny a minerály. Jedlo je tak podstatne ľahšie, avšak zachováva si pôvodné výživové hodnoty a arómu .
Príprava je naozaj jednoduchá a nezašpiníte pri nej (okrem lyžice) žiadny riad. Značka Trek'n Eat disponuje najmodernejšou obalovou technikou v priemysle, vďaka ktorej sú obaly nielen extrémne odolné a nepriedušné pre kyslík (ktorý urýchľuje skazu pokrmov), ale predovšetkým neuveriteľne ľahko použiteľné - s laserovou perforáciou, plochým dnom, možnosťou znovuuzavretia a okrúhlymi rohmi k batožine. Obaly sú recyklovateľné s polyetylénom. Značka Trek'n Eat upustila od používania palmového oleja a sójových bôbov, ktorých pestovanie nadmerne zaťažuje životné prostredie.
Hlavné prednosti:
žiadne pridané látky na zlepšenie chuti
sušenie lyofilizáciou
plnohodnotné jedlo
navrhnuté odborníkmi na výživu a šéfkuchári
jemné korenie jedál-možno dochutiť
nízka hmotnosť
recyklovateľné obaly
dlhá trvanlivosť (až 5 rokov)
konzumácia z obalu
Spôsob prípravy:
Odtrhnite uzáver vrecka
Vrecko prehnite v mieste vonkajšej rysky tak, aby aj vo vnútri bolo zrejmé, kam až je nutné naliať vodu.
Pokrm v originálnom sáčku zalejte 450 ml horúcej vody a dobre premiešajte.
Uzavrite hrdlo vrecka (ZipLoc systém), aby neunikala aróma z pokrmu, a vyčkajte potrebnú dobu pred konzumáciou.
Otvorte hrdlo vrecka a začnite s konzumáciou komfortne priamo z vrecka.
Po konzumácii sáčok sploštite a uzavrite jeho hrdlo (čím zabránite úniku zvyškov pokrmu), sáčok vložte do späť do batohu a odhoďte ho do plastových odpadov, akonáhle budete späť v civilizovanej oblasti.
Trek'n eat je nemecká spoločnosť, ktorá na prípravu každého jednotlivého obsahu vrecka TREK'N EAT predstavuje celý rad pracných krokov počnúc komplexným návrhom pokrmu tak, aby vyhovoval nielen energetickou a výživovou skladbou, ale aj chuťou a konzistenciou.