Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Marek: S pozitívnou energiou sa každá prekážka prekoná ľahšie

Marek je tak trochu dobrodruh a o svoje skúsenosti, zážitky i rady sa s vami veľmi rád podelí na bratislavskej pobočke, ktorú má podsvojimi krídlami!

Marek z Bratislavy

Na prvý pohľad môžno budete u mladíka, ako je Marek, pochybovať o jeho skúsenostiach... Nenechajte sa ale oklamať! Marek je ostrieľaný outdoorový nadšenec a zistíte to hneď, ako sa s ním dáte do reči. Prvé skúsenosti s predajom vybavenia do prírody vo 4camping nazbieral už počas svojho krátkeho pôsobenia v predajni v Brne, teraz s chuťou vedie prvú a zatiaľ jedinú pobočku v Bratislave. O rýchlo rastúcu predajňu sa stará ako o svoje dieťa a pristupuje k nej, rovnako ako k zákazníkom, so svedomitosťou a starostlivosťou. 

Pracujúci študent

Ako študent manažmentu skvelo zvláda internú organizáciu i nové technológie a vďaka svojej energickej povahe má veľa potrebných skúseností z ciest a výletov, ktoré vám veľmi rád porozpráva pri vašej návšteve bratislavskej predajne. 

Dobrodruh

Ako dobrodruha sme sa Mareka spýtali na nejakú nezabudnuteľnú príhodu z jeho ciest.. Nakoniec vybral jednu z pešej túry Tour de Mont Blanc, v rámci ktorej zamieril so svojím najlepším kamarátom napríklad do talianskeho Milána a Janova. Okrem prenádherných a nevídaných výhľadov si z tejto expedície v spomienkach odviezol aj jednu prekérnu situáciu, ku ktorej sa teraz však vracia už len s úsmevom: "Celý čas Tour de Mont Blanc sme spali len v kempoch, všetko si niesli na chrbtoch v krosnách a bolo to super rozhodnutie! Človeku to dáva voľnosť a flexibilitu, obzvlášť keď cestujete len vo dvojici. Hneď prvý deň sme teda po pár kilometroch v nohách začali vyzerať kemp, kde zložíme hlavy, vzhľadom na to, že sa blížila noc. Takto naladení sme išli hodinu, dve, tri... a kemp stále nikde. Hore na hrebeni nás navyše zastihla hrozná búrka a nocľah stále v nedohľadne. Neostávalo nám iné než sa vrátiť dole do mestečka a namiesto kempu núdzovo prespať v štvorhviezdičkovom hoteli. Keď sme o jedenástej v noci žiadali o ubytovanie, boli sme tam ako sedliaci medzi noblesou. Slečna na recepcii dokonca zavolala manažéra, aby sa spýtala, či nás môže ubytovať. Sklamaní z neúspešného pokusu o nájdenie kempu narástlo ešte viac, keď sme sa na druhý deň vybrali znovu hore po našej trase a zistili sme, že sme včera vzdali boj tesne pred cieľom - o desať minút by sme boli dorazili na vrchol, kde sa nachádzala horská chata."

Marek to ale berie s nadhľadom: "Život vám občas pripraví do cesty nečakané výzvy, ktoré je problematické prekonať. Najdôležitejšie je ale udržať si pozitívnu eneriu - s ňou sa každá prekážka prekoná ľahšie."

Cestovateľské sny

Ako správny mladý človek sa Marek nenudí - počas víkendov sa pripravuje do školy, tiež hrá florbal a snaží sa naučiť anglicky. Rád skúša nové veci a medzi ďalšie destinácie, ktoré by v blízkej budúcnosti rád preskúmal, patrí napríklad Malá a Veľká Fatra, Západné Tatry, navštíviť chce aj švédsky Kungsleden, Korziku alebo Nórsko. Pokojne by absolvoval aj plavbu loďou. 

Človek na svojom mieste

Čo sa týka Marekovej práce, ktorá plne korešponduje s jeho záujmami, tvrdí, že rád pracuje s ľuďmi a predáva im svoje skúsenosti. "Rád zákazníkom venujem čas a snažím sa vždy spoločnými silami vybrať produkty, ktoré im budú skutočne vyhovovať a splnia ich požiadavky." Ak v predajni zrovna nie je rad, Mareka poteší, keď sa sa s vami bude môcť porozprávať a spoznať vás, ako našich zákazníkov, o čosi viac. Ak teda niekedy budete mať cestu okolo bratislavskej pobočky, zastavte sa za Markom a získajte napríklad zaručené tipy na destinácie, ktoré by na vašom turistickom zozname rozhodne nemali chýbať. :-)

Užitočné odkazy

Romana: Už 25 rokov skúseností v športovom odvetví

Tím 4camping

Viac než štvrťstoročie skúseností s predajom športového vybavenia - to je naša Romana z pražskej pobočky na Sokolovské!

Radka: Nie tak úplne rodáčka z Jeseníkov

Tím 4camping

Rada sa túla hlavne po Jeseníkoch a bez svojho najlepšieho priateľa Flina neurobí ani krok. Zoznámte sa s Radkou z brnianskej predajne!

Čestmír: Pri lezení je ako ryba vo vode

Tím 4camping

Vedúci hradeckej predajne, Čestmír, je ostrieľaný lezec a o svoje lezecké skúsenosti z Česka i zahraničia sa s vami rozhodne rád podelí!

Vyberáme pre vás

138,00  (34.86 %) od 89,90 

Porovnať

191,00  (34.61 %) od 124,90 

Porovnať

184,00  (17.99 %) 150,90 

Porovnať

Pánske turistické topánky Merrell Crosslander 3

100,00  (10.1 %) 89,90 

Porovnať

Pánske turistické topánky Merrell Alverstone 2

121,00  (19.92 %) 96,90 

Porovnať

Pánske bežecké topánky Salomon Supercross 4

138,00  (23.26 %) od 105,90 

Porovnať

100,00  (10.1 %) 89,90 

Porovnať