Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Romana: Už 25 rokov skúseností v športovom odvetví

Viac než štvrťstoročie skúseností s predajom športového vybavenia - to je naša Romana z pražskej pobočky na Sokolovské!

Romana zo Sokolovské

Keď pracujete viac ako 25 rokov v športovom odvetví, prejde vám rukami každoročne obrovské množstvo nových a lepších výrobkov. A keďže Romana je ešte navyše milovníkom prírody, s nadšením si produkty už roky preveruje na vlastnej koži počas výletov. Jej verným parťákom je psík Robin a najnovšie ich tím posilnilo šteniatko Vilík. Všetci spolu často podnikajú dlhé potulky prírodou s Vilíkom - neúnavným érom - na čele. Ďalej sa Romana s láskou stará o domácnosť, baví ju pečenie a vo voľnom čase rada prevetrá svoj bicykel. 

Individuálny prístup na prvom mieste

S radosťou sa so zákazníkmi rozpráva a ochotne im predáva svoje bohaté skúsenosti, vďaka čomu dokáže bez problémov na výlet vybaviť celú rodinu s deťmi tak, aby im na výpravách nič dôležité nechýbalo. "V predajni sa stretávam s množstvom zaujímavých ľudí, ktorí so mnou radi zdieľajú svoje zážitky z cestovania. Tým pádom im môžem poradiť, čo presne by sa im na ich cestách hodilo a bolo pre nich najvhodnejšie," opisuje Romana. "Najradšej mám, keď zákazníci odchádzajú s úsmevom a neskôr sa opäť vracajú po rady," dodáva. 

Spokojný zákazník = spokojná Romana

Keď sme sa Romany spýtali, či jej nejakí zákazníci utkveli v pamäti, podelila sa s nami o jednu spomienku: "Vlani prišla do predajne celá veľká rodina, s ktorou som strávila niekoľko hodín intenzívnym výberom na dlhý výlet, na ktorý sa prvýkrát v živote chystali takto hromadne. Páni mali problém dopnúť prvé batohy, ale všetko sme postupne vyriešili a nakoniec našli kompletnú výbavu tak, aby odchádzali šťastní a spokojní. A to pre mňa bola tá najväčšia odmena - ich spokojné úsmevy," približuje Romana a aj jej hrá na perách úsmev. 

Keď budete potrebovať novú outdoorovú výbavu alebo len budete mať cestu okolo, zastavte sa na pražskej pobočke 4camping na Sokolovské za Romanou. Určite vás rada uvidí a prípadne pomôže vybrať to "pravé orechové" priamo pre vás. :-)

Užitečné odkazy

Radka: Nie tak úplne rodáčka z Jeseníkov

Tím 4camping

Rada sa túla hlavne po Jeseníkoch a bez svojho najlepšieho priateľa Flina neurobí ani krok. Zoznámte sa s Radkou z brnianskej predajne!

Čestmír: Pri lezení je ako ryba vo vode

Tím 4camping

Vedúci hradeckej predajne, Čestmír, je ostrieľaný lezec a o svoje lezecké skúsenosti z Česka i zahraničia sa s vami rozhodne rád podelí!

Martina: Lezenie nie je len koníčkom, ale celoživotnou vášňou

Tím 4camping

Ďalším z tímu 4camping, kto nenávratne podľahol láske k lezeniu, je naša Martina z ostravskej pobočky!

Vyberáme pre vás

181,03  (35.43 %) 116,90 

Porovnať

150,00  (36.73 %) od 94,90 

Porovnať

183,00  (50.87 %) od 89,90 

Porovnať

141,00  (49.72 %) od 70,90 

Porovnať

121,00  (24.88 %) 90,90 

Porovnať

Dámske turistické topánky Meindl Bergell Lady MFS

339,00  (10.06 %) 304,90 

Porovnať

107,18  (20.79 %) 84,90 

Porovnať

108,00  (10.28 %) 96,90 

Porovnať