Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Čestmír: Pri lezení je ako ryba vo vode

Vedúci hradeckej predajne, Čestmír, je ostrieľaný lezec a o svoje lezecké skúsenosti z Česka i zahraničia sa s vami rozhodne rád podelí!

Čestmír z Hradca Králové

Naša predajňa v Hradci Králové síce funguje len relatívne krátky čas, jej chod sa ale podarilo úspešne rozbehnúť predovšetkým vďaka personálu oplývajúcemu bohatými, niekoľkoročnými skúsenosťami s predajom outdoorového vybavenia. Jedným z nich je napríklad náš Čestmír, vedúci hradeckej pobočky, ktorý je zároveň aj vášnivým lezcom. Poďme ho spoločne trochu lepšie spoznať! :-) 

Aktívny horolezec

Zbystriť by mali predovšetkým všetci (horo)lezci, (horo)lezkyne i (horo)lezčata, pretože o lezení si s Čestmírom pokecáte na jednotku. Doslova prelozil už mnoho kútov v Česku aj zahraničí. Objavuje pritom miesta, kam turisti nohou nevkročia. Navyše patrí medzi fajnšmekrov so skúsenosťami už od čias, kedy sa české outdoorové značky šili ešte na kolene a tak pozná vybavenie do poslednej nitky. 

V dobrých rukách

Či už ide o rady alebo tovar, na hradeckej predajni budete vždy v dobrých rukách. "Hradec je trochu hanblivý, ale postupne sa rozbieha ako príliv zákazníkov, tak systém vnútri firmy," hovorí Čestmír a je rád, že stále zostáva priestor sa so zákazníkmi porozprávať a venovať sa im počas ich nákupu naplno. 

Nakupujte v svetových jazykoch

Ako bonus pri návšteve pobočky v Hradci môžete obohatiť nielen svoje vedomosti týkajúce sa vybavenia do prírody, ale aj svoje jazykové schopnosti. Pokiaľ totiž platí "koľko jazykov vieš, toľkokrát si človekom", potom je Čestmír človekom aspoň trojnásobným. Porozprávať sa s ním o sortimente alebo aj o cestovaní môžete v češtine, angličtine a francúzštine, tak ho niekedy rozhodne príďte vyspovedať osobne! Voľba reči je len a len na vás. :-)

Užitočné odkazy

Romana: Už 25 rokov skúseností v športovom odvetví

Tím 4camping

Viac než štvrťstoročie skúseností s predajom športového vybavenia - to je naša Romana z pražskej pobočky na Sokolovské!

Radka: Nie tak úplne rodáčka z Jeseníkov

Tím 4camping

Rada sa túla hlavne po Jeseníkoch a bez svojho najlepšieho priateľa Flina neurobí ani krok. Zoznámte sa s Radkou z brnianskej predajne!

Martina: Lezenie nie je len koníčkom, ale celoživotnou vášňou

Tím 4camping

Ďalším z tímu 4camping, kto nenávratne podľahol láske k lezeniu, je naša Martina z ostravskej pobočky!

Vyberáme pre vás

131,92  (39.43 %) 79,90 

Porovnať

Pánske ponožky Warg Trek Merino

10,00  (21 %) 7,90 

Porovnať

82,43  (45.53 %) 44,90 

Porovnať

70,06  (64.46 %) od 24,90 

Porovnať

39,13  (44.03 %) 21,90 

Porovnať

Pánske tričko Kilpi Choose

37,00  (48.92 %) 18,90 

Porovnať

300,00  (54.37 %) 136,90 

Porovnať

Pánske tričko Kilpi Giano

53,57  (53.52 %) 24,90 

Porovnať