Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Testovňa

Test: Pánske topánky Mammut Mercury Tour II High GTX M

Testovňa

Aké vlastne sú pánske trekové topánky od značky Mammut a ako dopadli pri testovaní? Všetko sa dozviete v nasledujúcej recenzii.

Test: Pánske funkčné tričko Brynje Super Thermo Shirt

Testovňa

Dnes vám prinášame test funkčného trička, ktorý môže byť pre mnohých dosť prekvapujúci. Tričko je totiž vyrobené zo sieťovanej tkaniny!

Test: Batoh Deuter Aircontact 55 + 10

Testovňa

Ďalšiu recenziu si pre vás pripravil kolega Radek Martínek, ktorý testoval expedičný turistický batoh od obľúbenej nemeckej značky Deuter.

Test: Trekové palice Leki Micro Vario Carbon Lady AS

Testovňa

Mnoho ľudí stále berie trekové palice ako "pomôcku" pre staršie ročníky. Tento mýtus sa v dnešnej recenzii pokúsi vyvrátiť Nela Jandeková, ktorá testovala palice značky Leki.

Test: Detská mikina Regatta Dissolver II

Testovňa

Detská mikina Regatta Dissolver II je ako stvorená pre outdoorové aktivity, ale váš potomok ju bude nosiť prakticky kamkoľvek. Dnešnú recenziu pripravila Kateřina Balcarová.

Test: Multitool Leatherman Charge Plus

Testovňa

Je multitool Charge Plus od firmy Leatherman predraženou hračkou alebo cena odpovedá jeho kvalite? Odpoveď nielen na túto otázku nájdete v našom ďalšom teste.

Test: Multitool Leatherman Wave Plus

Testovňa

Ako dopadol v našom ďalšom teste multifunkčný nástroj Wave Plus od renomovanej firmy Leatherman? Testoval Petr Burian.

Test: Pánske topánky Salewa MS Wildfire GTX

Testovňa

Mimoriadne komfortné pánske topánky značky Salewa sú ako stvorené pre via ferraty, fast treking alebo ľahké pešie túry. Testoval Vítek Hruška.

Test: Dámske topánky Salewa WS Crow GTX

Testovňa

Odľahčené dámske členkové topánky Salewa MS Grow GTX vám prinášame v ďalšej recenzii, testovania sa tentokrát ujala Adéla Juříková.

Test: Batoh Thule AllTrail 35L Men's

Testovňa

Univerzálny, priestranný batoh, ktorý je postavený tak, aby odolal každému počasiu a tiež náporu denných i športových aktivít, testoval kolega Honza.

Test: Stan Husky Bizon 3 Plus

Testovňa

Ďalšiu recenziu do Testovne si pre vás pripravil náš kolega Marek, ktorý si vzal do parády stan pre 3 osoby od českého výrobcu Husky. Ako s ním bol spokojný sa dočítate v nasledujúcom článku.

Test: Stan Pinguin Campus 4 Duralu

Testovňa

Rozmerný Campus 4 Duralu od českého výrobcu Pinguin je stan kopulovitého tvaru vhodný pre tri až štyri osoby, ktorý sa dá ľahko a rýchlo postaviť - hovorí výrobca. Či je to tak aj v skutočnosti, to sa dozviete v nasledujúcej recenzii od Radka Martínka.