Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Novinky

Hummer - predstavenie novej značky

Novinky

Predstavujeme vám značku Hummer, o ktorú sme rozšírili naše portfólio. Veríme, že jej spoľahlivé produkty urobia radosť nejednému outdoorovému nadšencovi.

Liberta Tour

Novinky

V rámci projektu PODPORUJEME vám dnes predstavujeme partiu priateľov zo Slovenska, ktorí cestujú po svete nie úplne tradičným spôsobom.

Doprava zadarmo nad 20 €

Novinky

Pokiaľ u nás nakúpite od 1.11. do 31.12 aspoň za 20 €, dopravíme vám zásielku až domov zadarmo.

Srdciari

Novinky

Svetom na hlave, po hlave, bezhlavo... ale vždy srdcom! To je motto ďalších dobrodruhov, ktoré vám predstavujeme v rámci projektu PODPORUJEME.

Doby Tatry - Zdolaj 6 štítov za 3 mesiace

Novinky

Prvý ročník súťaže sa stretol s veľkým úspechom zo strany verejnosti a niekoľkonásobne predčil všetky očakávania organizátorov.

Vršovice Handball Cup 2019

Novinky

S obrovskou radosťou vám prinášame najnovšie správy z DHC Slavia Praha. Tentokrát si mladšie žiačky na svoje konto pripísali ďalší úspech v domovských Vršoviciach.

Adršpach highline meeting 2019

Novinky

Festival sa uskutočnil v Adršpašských skalách v termíne 18. - 21. 7. 2019.

Outdoor by ISPO 2019 - novinky, ktoré zaujali tím 4camping.sk

Novinky

Veľtrh Outdoor by ISPO 2019 priniesol obrovské množstvo noviniek z oblasti outdooru. Poďte sa pozrieť na prehľad nových produktov, s ktorými prišli naše obľúbené značky. Mnohé z nich sa určite čoskoro objavia v našom e-shope.

Outdoor by ISPO 2019

Novinky

Sú akcie, na ktorých proste nesmieme chýbať. A jednou z nich je najväčší Európsky veľtrh outdoorových značiek Outdoor by ISPO 2019, ktorý sa tento rok prvýkrát konal v Mníchove. Každoročne tam pre vás na nasledujúcu sezónu vyberáme to najlepšie z ponuky svetových outdoorových značiek.

DHC Slavia Praha ml. žiačky ukončili sezónu víťazstvom

Novinky

Druhý júnový víkend odohrali mladšie žiačky DHC Slavia Praha posledný turnaj úspešnej sezóny 2018/2019 na Memoriále Milana Prokeša a zakončili ju víťazne.

Majsterky Českej republiky v hádzanej - DHC Slavia Praha

Novinky

Hádzaná má v ČR širokú fanúšikovskú základňu. My vo 4camping sme sa rozhodli podporiť mladšie žiačky z DHC Slavia Praha.

Sme partnerom najlepšieho tímu Prague Handball Cupu 2019!

Novinky

S hrdosťou oznamujeme, že družstvo mladších žiačok DHC Slavia Praha urobilo minulý pondelok obrovskú radosť nielen nám, ale aj ostatným svojim fanúšikom.