Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Novinky

ShopRoku 2020

Novinky

Heureka.sk vyhlásila v súťaži ShopRoku najkvalitnejšie, najpopulárnejšie a najzaujímavejšie e-shopy slovenského internetu za rok 2020 a my sme hrdí, že 4camping.sk získal 3. miesto v kategórii CENA KVALITY: ŠPORTOVÉ VYBAVENIE.

Pozvánka na festival OKOLO SVETA 2021

Novinky

Cestovateľ a fotograf Karel Wolf vás opäť pozýva na festival OKOLO SVETA 2021, ktorý sa bude konať v online prostredí. Pripravené sú veľmi zaujímavé a zábavné prednášky, ktoré vás zaručene budú baviť.

Srdciari na severe

Novinky

Ako napovedá názov seriálu, ktorý práve beží na stanici Prima Zoom, so Srdciarmi sa tentokrát vydáme na Island, do Nórska, Švédska, Fínska a ruskej Karélie.

Odborná montáž viazania

Novinky

Radi pre vás zostavíme skialpový set a ponúkneme tieto služby zadarmo. Odborná montáž a správne nastavenie vypínacích síl viazania spolu s upravenými pásmi na mieru vás delia od momentu, keď spoločne zaútočíte na zasnežený kopec. Odporúčame individuálnu konzultáciu rovnako ako pri výbere vášho vybavenia.

Fenix Camp

Novinky

Akcia sa konala na Slovensku v krásnom horskom prostredí Inoveckej chaty neďaleko Trenčína, kde sme sa zúčastnili prezentácie značiek Hanwag a Fjällräven.

!!! Rozdávame darčeky !!! - k vybraným produktom teraz dostanete SUPER darčeky

Novinky

Kto prv príde, ten prv melie! K vybraným značkám a produktom teraz rozdávame super darčeky. Akcia platí do rozdania zásob.

ĽADOBORCI: Traja zvedaví chlapi z Vysočiny

Novinky

Chalani z Vysočiny, ktorí sa vydávajú na cesty v sovietskej klasike Lade. No uznajte sami, túto zaujímavú kombináciu sme nemohli nepodporiť!

Cestovateľ Andrej Urbanec: Počúvaj svoje srdce.

Novinky

V rámci projektu PODPORUJEME sme nadviazali spoluprácu s cestovateľom Andrejom, ktorý sa vám predstaví v nasledujúcom článku.

ISPO Mníchov 2020

Novinky

Ani tento rok sme na veľtrhu ISPO nechýbali a vyberali sme pre vás novinky špičkových outdoorových značiek z celého sveta.

Víťaz testu MF DNES: Termoska Zulu Outdoor Vacuum Flask 0,5L

Novinky

S hrdosťou oznamujeme, že víťazom testu turistických termosiek MF DNES sa stala "naša" Zulu Outdoor Vacuum Flask 0,5L.

MH rada Ledlenser - exkluzívne len na 4camping.sk

Novinky

Nemecká značka Ledlenser patrí k špičke na trhu. Jej novú radu MH čeloviek teraz zakúpite exkluzívne len v e-shope 4camping.sk.

Musher Jan Svoboda: Päť rokov som sa učil.

Novinky

V rámci projektu PODPORUJEME sa vám dnes predstaví musher Jan Svoboda so svojou svorkou.