Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Novinka pre vonkajšie varenie! Primus predstavuje udržateľnú kartušu

Radi si uvaríte niečo dobré na chundre a záleží vám na prírode okolo vás? S novou udržateľnejšou kartušou od spoločnosti Primus môže byť vaša uhlíková stopa opäť o niečo nižšia!

Švédsky výrobca outdoorového vybavenia Primus prináša na trh nový výrobok v rámci svojho programu udržateľného zlepšovania (SIP). Nový SIP Power Gas je ďalším krokom k zníženiu ekologickej stopy značky Primus a jej zákazníkov, ktorí si teraz môžu vychutnávať varenie v exteriéri bez výčitiek svedomia, pokiaľ ide o vplyv na prírodu.

V porovnaní s klasickým Primus Power Gas je kartuša rovnako spoľahlivo výkonná. Výroba nových kartuší sa však presunula do Európy, a to od výroby samotného plynu cez materiál až po plnenie kartuše. Spoločnosť Primus tak výrazne skrátila vzdialenosť, ktorú kartuša prekonáva na ceste k zákazníkom. Na plnenie sa používa bioplyn a značka sa tiež zaviazala podporovať výrobu bioplynu zo zvyškov a odpadu z potravinárskeho priemyslu. Za každú zakúpenú kartušu tak spoločnosť SIP Power Gas nakúpi rovnaké množstvo bioplynu, ktorý potom posiela blízkemu distribútorovi na využitie pri výrobe miestnych produktov.

Myšlienka ekologickej kazety bola úspešná a na mníchovskom veľtrhu outdoorového vybavenia sa stala víťazom v kategórii "udržateľný produkt" a získala aj uznanie za svoj prínos vo výrobe udržateľných palív.

SIP Power Gas si teraz môžete zakúpiť aj v našom e-shope. Sme veľmi radi, že značka Primus sa uberá správnym smerom, inšpiruje a motivuje k vývoju udržateľnejších výrobkov na outdoorovom trhu. Zároveň dúfame, že udržateľných outdoorových výrobkov bude na trhu s outdoorovými výrobkami len pribúdať.

Znovu sme obhájili víťazstvo v súťaži ShopRoku. Ďakujeme!

Novinky

Už po piaty raz sme obhájili víťazstvo v kategórii kvality. Vďaka vám!

Predĺžená lehota na výmenu tovaru

Novinky

Nevyhovuje obdarovanému Vami vybraný vianočný darček? Teraz ho vďaka predĺženej lehote môžete vymeniť za iný až do 15. januára 2024.

Patagonia - udržateľná značka, ktorá myslí na prírodu

Novinky

Preferujete udržateľné značky oblečenia? A poznáte značku Patagonia?