Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Kempiči v extréme - 4. Mrazivá noc na skale

Od vysnívaného stanu ich delí posledná extrémna výzva! Štefi s Vojtom musia vyšplhať a prenocovať na skale Alkatra .... Alkazar neďaleko Berouna. A to v pekelnej výške. Ako to celé dopadne? Sledujte záverečný diel. 

 

  


Kempiči v Extréme - použité vybavenie

Určite vás zaujíma vybavenie, ktoré naši otrlí borci použili na ceste za sebapoznaním v nehostinných kútoch čarokrásnej prírody. Tak tu máte jeho zoznam!

>>> ČÍTAŤ ĎALEJ <<<

Tiež ste dostali chuť vyliezť na nejakú skalu?

Tak neváhajte a objednajte si kurz lezenia po skalách. Spoznáte svoje limity, strávite veľmi príjemné dni uprostred prírody a navyše perfektne pretiahnete svoje telo. Kurzy ale už nie sú pre úplných začiatočníkov, ale pre tých, ktorí už nejakú čas lezú. Zároveň sa môžete naučiť dokonalú prípravu techniky s viazaním uzlov a slučiek alebo jednoducho začať trénovať na umelej stene, ktorá je pre začiatočníkov najvhodnejšia.

  • Zaplatíte si inštruktora, sadnete do auta a dáte si zraz na vopred dohodnutom mieste v Čechách. A potom na alebo pod skalou celý deň. Kurz môžu absolvovať aj deti. Pre ďalšie detaily kliknite sem.
  • Kurz uzlovania pre tých, ktorí sa chcú zoznámiť so všetkými potrebnými uzlami a technikami pre lezcov a lezenie. Kurzy prebiehajú na lezeckých stenách v Prahe. Viac info nájdete tu.
  • Prebuď v sebe zviera! Tento slogan nie je vôbec od veci, pretože tu v sebe objavíte vlohy, o akých ste nemali ani potuchy. Úplne nový lezecký park a jeho info tu.

 

 

Galéria fotiek z nakrúcania 4. dielu:

 

Užitočné odkazy

 

Zdroj: archiv autora

Kempiči - 6. časť: recenzia Autocamp Osek

Kempiči

Kempiči - 5. časť: recenzia Kempu Keramika

Kempiči

Kempičia krasojazda po českých kempoch pokračuje. Dnes budú chalani rozdávať kolíky v Kempe Keramika na brehu Hracholuskej priehrady. Aké hodnotenie si tento kemp odnesie? 

Kempiči - 4. časť: recenzia Westernového mestečka Šiklův mlýn

Kempiči

Dnes sa chalani z programu Kempiči netradične pozrú do zábavného parku Šiklův mlýn. Ako tento diel dopadne? Dozviete sa v dnešnom videu.

Vyberáme pre vás

24,90 

Porovnať

19,00  (11.05 %) 16,90 

Porovnať

Detská horolezecká helma Edelrid Kids Shield II

62,00  (9.84 %) 55,90 

Porovnať

(1.36 %) 224,90 

Porovnať

135,00  (9.7 %) 121,90 

Porovnať

(8.07 %) 49,90 

Porovnať

98,00  (26.63 %) od 71,90 

Porovnať

120,00  (10.08 %) od 107,90 

Porovnať