Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Kempiči v extréme - 3. Noc na vratkej plti uprostred rybníka

Predstavte si, že by ste dostali za úlohu sadnúť na vlak, tegirať sa cez pol republiky kamsi na vidiek do Južných Čiech, nekonečné kilometre sa plahočiť k akémusi rybníku, tam z pneumatík z autobusu postaviť plť a ešte na nej aj stráviť noc. A to v daždi, kedy vietor dosahoval nárazovo až 60 km/h. Áno, o tom je náš ďalší diel plný utrpenia.

 

  


Kempiči v Extréme - použité vybavenie

Určite vás zaujíma vybavenie, ktoré naši otrlí borci použili na ceste za sebapoznaním v nehostinných kútoch čarokrásnej prírody. Tak tu máte jeho zoznam!

>>> ČÍTAŤ ĎALEJ <<<

Túžite tiež prenocovať originálnym spôsobom?

Spôsobov ako prenocovať trochu inak ako v stane či pod širákom v kempe alebo mimo neho je veľa. A budete prekvapení, aké množstvo originálnych možností sa nájde. Tak sa poďme na to pozrieť trochu zblízka.

  • Tree house Babí lom, ubytovanie doslova v korunách stromov. Lesy mesta Brna ponúkajú prenájom domčeka ako z rozprávky, do ktorého vyjdete po točitých schodoch a prespíte uprostred prírody, ktorá človeka obklopí svojim tichom. Aktuálny cenník a možnosti rezervácie nájdete tu. 
  • Vodné domčeky plávajúce na hladine rybníka, kde sa pomerne dosť priblížite tomu, čo mali (ale nezažili) dokázať ostrieľaní Kempiči. Vodné domčeky Čejkovice zaujmú tromi verziami toho, ako splynúť s prírodou a prežiť tak absolútny relax. Rezervácie a cenník nájdete na tomto odkaze. 
  • Dobčické rybníčky sú popri tých v Čejkovických ďalšou alternatívou pre tých, ktorí sa potrebujú v noci "pohojdať". Môžete priamo z domčekov loviť ryby a užívať si úplný súzvuk s prírodou a "vypnúť". Čo je na nezaplatenie. Ďalšie informácie ohľadom rezervácie a cenníka nájdete tu. 

 

Galéria fotiek z nakrúcania 3. dielu:

 

Užitočné odkazy

 

Zdroj: archiv autora

Kempiči - 6. časť: recenzia Autocamp Osek

Kempiči

Kempiči - 5. časť: recenzia Kempu Keramika

Kempiči

Kempičia krasojazda po českých kempoch pokračuje. Dnes budú chalani rozdávať kolíky v Kempe Keramika na brehu Hracholuskej priehrady. Aké hodnotenie si tento kemp odnesie? 

Kempiči - 4. časť: recenzia Westernového mestečka Šiklův mlýn

Kempiči

Dnes sa chalani z programu Kempiči netradične pozrú do zábavného parku Šiklův mlýn. Ako tento diel dopadne? Dozviete sa v dnešnom videu.

Vyberáme pre vás

Nafukovacie ležadlo Intex Economats 59703EU

9,00  (45.56 %) 4,90 

Porovnať

Neoprénové topánky Hiko Sneaker

41,00  (10 %) 36,90 

Porovnať

31,90 

Porovnať

15,00  (47.33 %) od 7,90 

Porovnať

127,79  (42.95 %) 72,90 

Porovnať

Spodný diel plaviek Regatta Flavia Bikini Str

16,45  (61.7 %) od 6,30 

Porovnať

(9.46 %) 51,90 

Porovnať

22,64  (65.11 %) od 7,90 

Porovnať