Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Kempiči v extréme - 1. na snehu

Vaši obľúbenci Vojta a Štefi z programu Kempiči majú pred sebou poriadnu výzvu. Už žiadne slniečko, piesok, pivko z kiosku a kočky v bikinách. Dokážu títo 2 mestom rozmaznaní chalani prežiť jednu "normálnu" noc v zasneženej šumavskej prírode? Ako si chalani poradia v divočine, kde žetón do spŕch nemá žiadnu hodnotu? 

 

  


Kempiči v Extréme - použité vybavenie

Určite vás zaujíma vybavenie, ktoré naši otrlí borci použili na ceste za sebapoznaním v nehostinných kútoch čarokrásnej prírody. Tak tu máte jeho zoznam!

>>> ČÍTAŤ ĎALEJ <<<

Niečo navyše ohľadne miesta, kde sa nakrúcalo 

Chalani mali v tomto dieli jasnú prioritu - prenocovať a hlavne prežiť na núdzovom stanovišti Bučina v NP Šumava. Využili tak jedno z miest z programu "Přenocuj a jdi dál", ktorých je v parku pripravených pomerne dosť, ich mapu nájdete v prekliku pod týmto článkom. Tieto zreteľne vyobrazené miesta sú pre 5 - 10 stanov (alebo 10 - 20 osôb, podľa lokality), kde sa môžete uložiť na spánok a na druhý deň zase pokračovať. Národný park teda ponúka ideálnu možnosť bezproblémovej turistiky počas celého roka, čo je príjemný bonus navyše. 

Samotné miesto, ktoré si chalani "užili", sa nachádza v prekrásnej lokalite. Z jednej strany ho ohraničuje Stolová hora a z druhej je preťaté Čertovou horou (tiež Čertov potok).

 

Galéria fotiek z nakrúcania 1. dielu:

Užitočné odkazy

 

Zdroj: archiv autora

Kempiči - 6. časť: recenzia Autocamp Osek

Kempiči

Kempiči - 5. časť: recenzia Kempu Keramika

Kempiči

Kempičia krasojazda po českých kempoch pokračuje. Dnes budú chalani rozdávať kolíky v Kempe Keramika na brehu Hracholuskej priehrady. Aké hodnotenie si tento kemp odnesie? 

Kempiči - 4. časť: recenzia Westernového mestečka Šiklův mlýn

Kempiči

Dnes sa chalani z programu Kempiči netradične pozrú do zábavného parku Šiklův mlýn. Ako tento diel dopadne? Dozviete sa v dnešnom videu.

Vyberáme pre vás

4,00  (2.5 %) 3,90 

Porovnať

5,00  (2 %) 4,90 

Porovnať

10,00  (1 %) 9,90 

Porovnať

11,00  (0.91 %) 10,90 

Porovnať

9,00  (1.11 %) 8,90 

Porovnať

9,00  (1.11 %) 8,90 

Porovnať