Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

O značkách

Bluesign APPROVED

O značkách

Bio kvalita

O značkách

Je bio produkt naozaj zárukou kvalitnejších potravín?

GOTS - Global Organic Textile Standard

O značkách

Pokiaľ chcete nakupovať oblečenie predovšetkým z organických vlákien, odporúčame vám zamerať sa na produkty s označením GOTS.

Vegan

O značkách

Vegánske produkty sa týkajú aj odevného priemyslu. Ak chcete mať istotu, že nakupujete čisto vegánsku obuv a oblečenie, potom voľte produkty so štítkom Approved Vegan.

Responsible Down Standard (RDS)

O značkách

Chcete nakupovať produkty z peria a záleží vám na welfare zvierat na husaích a kačacích farmách? V takom prípade si vyberajte produkty so štítkom Responsible Down Standard.

STANDARD 100 - OEKO-TEX

O značkách

Chcete mať istotu, že nekupujete výrobky, ktoré sú škodlivé pre vaše zdravie? Asociácia OEKO-TEX testuje výrobky na základe najprísnejších kritérií!

Responsible Wool Standard (RWS)

O značkách

Chcete nakupovať produkty z vlny a záleží vám na welfare chovaných oviec? V takom prípade si vyberajte produkty so štítkom Responsible Down Standard.

Fair Wear

O značkách

Udržateľnosť nie sú len ekologické riešenia. Na zlepšovaní pracovných podmienok v odevnom priemysle pracuje organizácia Fair Wear Foundation.

Fairtrade

O značkách

Vyberajte si oblečenie s certifikátom Fairtrade a podporte spravodlivý obchod!

Bio bavlna

O značkách

Bavlna je materiál, ktorý sa teší obľube po celom svete. Pestovanie rastlín bavlníka môže mať však veľmi neblahý vplyv na životné prostredie. Aké sú rozdiely medzi bežne pestovanou bavlnou a certifikovanou biobavlnou?

Bluesign PRODUCT

O značkách

Icebreaker Transparency report 4

O značkách

Icebreaker, jedna z najzásadnejších značiek postavených na merino vlne, prichádza s novým Transparency Reportom. Odvážny cieľ pre rok 2023 je prostý - stať sa značkou absolútne nezávislou na plastoch.