Indiana Jerky Hovädzie hot and sweet 25g
Sušené mäso
- Hodnotenie zákazníkov
- 100 %
- Celkový počet hodnotení
- 1 hodnotenia
Skvele dochutené sušené mäso od renomovanej firmy Jerky patrí k novodobým trendom.
Informácie o produkte
Indiana beef Jerky je sušené mäso vyrobené podľa starých indiánskych receptúr najnovšími technológiami, prispôsobené chuťovým bunkám Európanov. Indiana beef Jerky je nemastná zdravá desiata výdatná na proteíny, s nízkym obsahom cholesterolu a veľmi nízkym obsahom tuku. Indiana beef Jerky obsahuje údajne zdravší druh soli K-salt (namiesto NaCl KCl), ktorý nezaťažuje negatívne ľudský organizmus prebytkom sodíka.
Indiana Jerky je sušené mäso vyrobené podľa starých receptúr najnovšími technológiami. Hovädzie Jerky je zdravý snack, ktorý je výdatný na proteíny. Sušené mäso Indiana Jerky obsahuje inovatívne druh soli K-salt, ktorý nezaťažuje negatívne ľudský organizmus. 100 g sušeného mäsa Jerky zodpovedá 240 g najchudšieho surového mäsa. Minimálna doba trvanlivosti je 12 mesiacov. Vnútri vrecka nájdete praktické špáradlo.
Hlavné výhody Indiana Jerky 25 g:
- nízky obsah tuku (1 gv 25 g výrobku), as tým spojený nízky obsah cholesterolu
- vysoký obsah bielkovín
- doplnok stravy
- určeného na priamu spotrebu
- skvelá chuť
- vždy po ruke
- vyrobené z najkvalitnejších surovín
- balené v ochrannej atmosfére N 2, CO 2
Zloženie: hovädzie mäso, soľ, cukor, bielkovinový sójový hydrolyzát, kvasnicový extrakt, vínny ocot, farbivo: karamel, dextróza, korenie, maltodextrín, aróma, dymové aróma, kurací tuk, cesnak, konzervant dusitan sodný
Alergény: sója
Tabuľka nutričných hodnôt:
Nutričné hodnoty | 100 g |
Energetická hodnota | 1 015 kJ |
sacharidy | 1 g |
z toho cukry | 0,1 g |
bielkoviny | 50 g |
tuky | 4 g |
z toho nasýtený | 1,6 g |
soľ | 5 g |
Parametre
Značka | Indiana Jerky |
---|---|
Hmotnosť
|
25 g |
Druhy mäsa
|
Hovädzie |
Záručná doba | 2 roky |
Kód produktu | 76011419 |
EAN: | 8594055300250 |
Recenzia
19. júla 2021
Odporúča produkt
Hodnotenie zákazníkov 100% 1 hodnotenie (Ako spracovávame recenzie)