Tuniak v sušenej podobe od výrobcu Indiana Jerky nadchne svojou skvelou chuťou a vôňou.
Informácie o produkte
Indiana beef Jerky je sušené mäso vyrobené podľa starých indiánskych receptúr najnovšími technológiami, prispôsobené chuťovým bunkám Európanov. Indiana beef Jerky je nemastná zdravá desiata výdatná na proteíny, s nízkym obsahom cholesterolu a veľmi nízkym obsahom tuku. Indiana beef Jerky obsahuje údajne zdravší druh soli K-salt (namiesto NaCl KCl), ktorý nezaťažuje negatívne ľudský organizmus prebytkom sodíka.
Indiana Jerky je sušené mäso z tuniaka, vyrobený podľa starých receptúr najnovšími technológiami. Tuniak Jerky je zdravý snack, ktorý je výdatný na bielkoviny a omega-3 nenasýtené mastné kyseliny. Sušené mäso Indiana Jerky obsahuje inovatívne druh soli K-salt, ktorý nezaťažuje negatívne ľudský organizmus. 100 g sušeného mäsa Jerky zodpovedá 300 g tuniakového mäsa. Minimálna doba trvanlivosti je 12 mesiacov.
Hlavné výhody Indiana Jerky 15 g:
nízky obsah tuku (1 gv 15 g výrobku), as tým spojený nízky obsah cholesterolu
vysoký obsah bielkovín
určeného na priamu spotrebu
skvelá chuť
vždy po ruke
vyrobené z najkvalitnejších surovín
balené v ochrannej atmosfére N 2, CO 2
Zloženie: sušené rybie mäso, jedlá soľ, dym z bukového dreva. Obsahuje vysoké množstvo bielkovín a omega-3 nenasýtených mastných kyselín.
Ak Česká republika patrí v niečom na špičku, tak je to hustota železničných tratí a turistických značiek. Čo do kvality a početnosti sa jej v značení trás vyrovná máloktorá krajina. Čo môžeme čakať od žltej a kam nás dovedie modrá?
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Krisztián Vadovszký je členom tímu kuchárov, ktorí sa snažia inšpirovať ostatných k vareniu v prírode. V dnešnom článku vám prináša tri jednoduché recepty, ktoré si môžete na výlete uvariť aj vy.