Summit to Eat Ryža a Teriyakikura 121 g
Dehydrované jedlo
Dusená ryža s kuracím mäsom a Teriyaki omáčkou značky Summit to Eat, lahodný a praktický cestovný pokrm. Vhodné pre milovníkov japonskej kuchyne.
Informácie o produkte
Tento cestovný pokrm značky Summit to Eat je veľmi praktický, a to vďaka svojej váhe a veľkosti. Nie sú tu použité žiadne umelé konzervanty, čo zaručuje vynikajúcu prírodnú arómu. Má tiež dlhú trvanlivosť, až 7 rokov. Vďaka technike vymrazovania, ktorá funguje na princípe vysušenia mrazom, je jedlo zakonzervované (= bez pridania chémie) a zbavené drvivej väčšiny vody, avšak chuť zostáva stále ako za čerstva.
Výhody pokrmu Summit to Eat:
- praktické, chutné
- rýchla príprava
- trvanlivosť 7 rokov
- bez konzervantov
Príprava:
1. Odtrhnite okraj vrecúška
2. Vyberte vrecko obsahujúce pohlcovač kyslíka (nehorľavý sáčok obsahujúci oxid železa pohlcujúci vlhkosť)
3. Do vrecka nalejte 290 ml horúcej vody a zamiešajte
4. Uzavrite vrecúško a obsah ponechajte rehydratovať. Proces trvá menej ako 10 minút
Tabuľka výživových hodnôt:
Výživová hodnota | na 100 g | na porciu (121 g) | |
Energia | 498 kcal | 603 kcal | |
Bielkoviny | 21 g | 25,4 g | |
Sacharidy | 50,7 g | 61,4 g | |
Z toho cukry | 6 g | 7,2 g | |
Tuky | 24,9 g | 30,1 g |
Zloženie:
- Dlhozrnná ryža (30%)
- kuracie mäso (11%)
- cibuľa (11%)
- červená paprika (7%)
- zelené fazuľky (7%)
- sladká kukurica (7%)
- repkový olej
- vaječná omeleta
- drvený cesnak
- Teriyaki omáčka (sójová omáčka (voda, soľ, GM free sójové bôby, pražená pšenica, cukor,)
- cukor
- vínny ocot
- zázvor
- soľ
- cesnak
- kukuričný škrob
- soľ
- biele korenie
Parametre
- Značka
- Summit to Eat
- Hmotnosť
- 121 g
- Počet porcií
- 1
- Druhy mäsa
- Ryby a hydina
- Trvanlivosť
- 7 rokov
- Spôsob úpravy
- Dehydrované
- Vegetariánske
- Nie
- Bezlepkové
- Nie
- Záručná doba
- 2 roky
- Kód produktu
- 76016017
- EAN
- 5060138531314
O výrobcovi
Summit to Eat je nová značka, ktorá vznikla přebrandováním svetoznámej značky Mountain House v Európe. Viac ako 40 rokov je najobľúbenejším výrobcom dehydrované stravy medzi cestovateľmi, turistov, kempovaní a ďalšími outdoorovými nadšencami. Výrobné postupy a technológie sa nezmenili, naopak sa rozšírila ponuka jedál a zvýraznila sa chuť (nie glutamáty!).