Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Test: Podhlavník Cabeau Evolution Pillow S3

V dnešnej recenzii sa budeme venovať cestovnému vankúšiku od značky Cabeau - Evolution Pillow S3, ktorý je vďaka technológii S3 a pamäťovej pene skvelým spoločníkom na cestách.


Obsah

Keď som dostala podhlavník Cabeau Evolution Pillow S3 na vyskúšanie, napadlo mi, že takýto cestovný vankúšik som ešte nevidela - hlavne kvôli jeho funkciám, ktoré mu dodávajú neobvyklý vzhľad. Používala som ho primárne na cestách vlakom a autom, aj keď je vankúšik určený hlavne do lietadla. 

Charakteristika

 

Názov:

 

Evolution Pillow S3

Výrobca: Cabeau
Hmotnosť: 328 g
Rozmery: 25 x 24 x 13 cm
Zbalený rozmer: 15,24 x 14 cm
Materiál: Polyuretán

 

  • výplň z kvalitnej pamäťovej peny
  • prispôsobí sa tvaru hlavy a krku
  • 360° opora - hlava nepadá na stranu
  • systém popruhov pre pripnutie ku sedačke
  • sťahovacia šnúrka pre nastavenie obvodu
  • mäkký povlak - dá sa odňať a prať
  • rýchloschnúci, dobre odvádza vlhkosť
  • malé vrecko na štuple do uší, slúchadlá a iné
  • cestovné puzdro na zips - dá sa stlačiť na polovičnú veľkosť

O výrobcovi

Cabeau je firma, ktorá navrhuje svoje produkty tak, aby čo najviac spríjemnila zážitok z cestovania. Spoločnosť založil bývalý hráč basketbalu David Sternlight, ktorý počas svojho cestovania nenašiel žiadny produkt, ktorý by mu cesty spríjemnil na najvyššiu možnú mieru, a tak sa rozhodol vymyslieť fungujúci cestovný vankúšik pre všetkých a v roku 2009 vznikol Cabeau Evolution Pillow. 

Produkty značky Cabeau sa dajú zakúpiť vo viac ako 110 krajinách sveta. Produkty pritom stanovujú nové pravidlá pre výrobu, kvalitu a pohodlie. Vďaka inovatívnemu prístupu získali mnoho ocenení v kategórii cestovného ruchu. 

Testovanie

Keď som dostala Evolution Pillow S3 na vyskúšanie, napadlo mi, že som takýto cestovný vankúšik ešte nevidela - hlavne kvôli jeho funkciám, ktoré mu dodávajú neobvyklý vzhľad. Používala som ho primárne na cestách vlakom a autom, aj keď je vankúšik určený hlavne do lietadla. Najviac ma pri testovaní zaujal S3 systém, ktorý vymysleli práve v Cabeau. Ten zaisťuje, že vám hlava drží na mieste nepadá vám do strán, čo som ocenila asi zo všetkého navjviac, pretože ostatné cestovné vankúšiky mi nedržali dobre hlavu v vzpriamenej polohe a bolel ma krk. S Cabeau som takýto problém nemala. K fixácii hlavy tiež dopomáha predná spona, ktorá sa dá nastaviť. V aute by som však túto funkciu nepoužívala, v prípade nehody je to dosť nebezpečné. Oproti tomu vo vlaku to vôbec nevadí. 

Čo mi trošku nesedelo boli vyvýšené strany vankúšika. Tie sú tam na podporu celkového komfortu. Bežnému človeku dosiahnu až k ušným lalôčkom, čo mi ale zároveň trošku prekážalo, keď som si chcela nasadiť slúchadlá, aby som počúvala hudbu. Tie mi však pri pohybe hlavy vybiehali z uší a musela som si ich chvíľami upravovať. Je to ale malý nedostatok a celkom zanedbateľný. 

Skvelým doplnkom k vankúšiku je jeho puzdro, ktoré som ocenila hlavne pri cestách vlakom, kedy som mohla vankúšik zbaliť na 1/3 jeho veľkosti, a tak som vždy ušetrila miesto v batohu. Čo sa týka malého vrecka, to som veľmi nevyužila. 

Video - Predstavenie Cabeau Evolution Pillow S3

Hodnotenie: 95 %

+

  • kvalitná pamäťová pena
  • skvelá skladnosť vďaka puzdru
  • výborná fixácia
  • prateľný povlak

-

  • vyvýšené strany (niekomu ale môžu vyhovovať)

Záver

Pri používaní som zistila, že každá funkcia, ktorú v Cabeau umiestnili na vankúšik Evolution Pillow S3, je skvele premyslená a všetky spolu zaistia 100% komfort čo sa týka držania hlavy a krku tak, aby pre vás bola cesta čo najpohodlnejšia. Osobne ma najviac zaujali práve podporné popruhy, kvalitná pamäťová pena a tiež snímateľný a prateľný povlak. Pre mňa sa stal Evolution Pillow S3 nepostrádateľným doplnkom pri dlhších cestách a určite ho odporúčam všetkým, ktorých už nebavia bolesti za krkom počas ich cestovania. 

Užitočné odkazy

Ďalšie zaujímavé články:

Autor: Barbora Novotná

Zdroje: archív autora

TEST: Sluneční brýle Uvex Sport Style 231 2.0

Testovňa

Tester David Svoboda otestoval na svojich dlhých výletoch na bicykli okuliare značky Uvex. Stojí za to do nich investovať?

TEST: Topánky Merrell Moab 3 GTX

Testovňa

Dnes v našej testovni preveríme turistické topánky značky Merrell.

TEST: Batoh Salewa Alp Trainer 30+3

Testovňa

4camping je tým plný outdoorových nadšenců. Dnes pro vás naše kolegyně Míša otestovala batoh od značky Salewa.

Vyberáme pre vás

Nafukovací vankúšik Cabeau Air TNE

(4.78 %) 21,90 

Porovnať

Nafukovací vankúšik Intex Travel Pillow 68675

4,00  (52.5 %) 1,90 

Porovnať

45,00  (22.44 %) 34,90 

Porovnať

Nafukovací vankúšik Bo-Camp Inflatable pillow

26,00  (15.77 %) 21,90 

Porovnať

120,00  (21.75 %) 93,90 

Porovnať

28,00  (7.5 %) od 25,90 

Porovnať

34,00  (12.06 %) od 29,90 

Porovnať

39,00  (15.64 %) od 32,90 

Porovnať