Ako variť v prírode - recepty

Obsah |
Úvod
Krisztián Vadovszky z tímu Rabbit Chef nám už v predchádzajúcom článku poradil pár užitočných rád, ako variť vonku. Dočítate sa v ňom, čo nezabudnúť doma alebo na čo si dávať pri varení v prírode pozor. Dnes sa s vami podelí o niekoľko obľúbených receptov, ktoré si môžete vyskúšať aj vy!
Cibuľové krúžky so syrom a vajcami
Na prípravu cibuľových krúžkov budete potrebovať:
- vajce
- syr
- cibuľa
- olej
Vajce rozbite, rozšľahajte vidličkou a do rozmiešaných vajec nastrúhajte syr. Cibuľku nakrájajte na kolieska a dajte smažiť na troche oleja.

Cibuľové krúžky nechajte chvíľku smažiť, potom ich naplňte vajcom a osmažte z oboch strán dozlatista. (Na fotografiách je používaný hobo varič.)


Dip z kyslej smotany
Na omáčku budete potrebovať:
- kyslú smotanu
- majonézu
- cesnak
- soľ
- čierne korenie
- sušený medvedí cesnak

Ingrediencie môžete upravovať podľa vlastnej fantázie a chuti. Začínajúci kuchári si môžu pochutnať iba na vajciach a dipe, tí pokročilejší môžu pokrm doplniť o pečené kuracie nugety.
O autorovi |
Pikantné kuracie nugetky
Na kuracie prsia budete potrebovať:
- kuracie prsia
- korenie na kuracie mäso
- sezam
- tekvicové semienka
- olej
Kuracie prsia nakrájajte na prúžky a nechajte marinovať v korení na kuracie mäso s trochou oleja. Namarinované mäso posypte sezamom, tekvicovými semienkami a osmažte. (Na fotografiách je používaný plynový varič.)



Pri varení vonku je dôležitá aj vaša vlastná kreativita, nebojte sa teda experimentovať.
Dobrú chuť!

-
Kempingový nábytok -
Outdoorový riad -
Čelovky a baterky -
Hygiena, ochrana a prvá pomoc -
Čaj a káva -
Sušené mäso -
Hotové jedlo
Užitočné odkazy
Autor: Krisztián Vadovszky, Rabbit Chef's
Zdroje: archív autora, Rabbit Chef's
Kresadlá, podpaľovače
Outdoorový riad
Kempingové variče
Turistické variče
Kartuše a pal. fľaše
Príslušenstvo k varičom
Termosky a fľaše
Nože a multifunkčné nástroje
Kempingové príbory

















