ForCamping s.r.o.

Porovnání

1 Porovnanie

Užívateľská sekcia

Prihlásiť sa

Košík

Váš nákupný košík je prázdny. Potrebujete poradiť s výberom? Pozrite sa do poradne alebo nám napíšte.

Doprava zadarmo

53,98 

Vedeli ste, že pri objednávke nad 53,98 € ponúkame dopravu zadarmo?

Ako variť v prírode - recepty

Krisztián Vadovszky je členom tímu kuchárov, ktorí sa snažia inšpirovať ostatných k vareniu v prírode. V dnešnom článku vám prináša tri jednoduché recepty, ktoré si môžete na výlete uvariť aj vy.


Obsah


Úvod

Krisztián Vadovszky z tímu Rabbit Chef nám už v predchádzajúcom článku poradil pár užitočných rád, ako variť vonku. Dočítate sa v ňom, čo nezabudnúť doma alebo na čo si dávať pri varení v prírode pozor. Dnes sa s vami podelí o niekoľko obľúbených receptov, ktoré si môžete vyskúšať aj vy! 

 

Cibuľové krúžky so syrom a vajcami

Na prípravu cibuľových krúžkov budete potrebovať: 

  • vajce
  • syr
  • cibuľa
  • olej

Vajce rozbite, rozšľahajte vidličkou a do rozmiešaných vajec nastrúhajte syr. Cibuľku nakrájajte na kolieska a dajte smažiť na troche oleja. 

 

Cibuľové krúžky nechajte chvíľku smažiť, potom ich naplňte vajcom a osmažte z oboch strán dozlatista. (Na fotografiách je používaný hobo varič.)



Dip z kyslej smotany

Na omáčku budete potrebovať:

  • kyslú smotanu
  • majonézu
  • cesnak
  • soľ
  • čierne korenie
  • sušený medvedí cesnak

 

Ingrediencie môžete upravovať podľa vlastnej fantázie a chuti. Začínajúci kuchári si môžu pochutnať iba na vajciach a dipe, tí pokročilejší môžu pokrm doplniť o pečené kuracie nugety.

 

O autorovi

o autora_1.jpg

Krisztián Vadovszky

Krisztián trávi väčšinu svojho voľného času v prírode, testuje rybárske vybavenie (Fox Rage, Deeper Sonar, Rabbit Dam Crew) a venuje sa vareniu (Rabbit Chef's). Už 11 rokov pracuje v banke a žije v bezprostrednej blízkosti Bakony a Balatonu v Maďarsku. Rybárčiť sa učil už ako dieťa a vareniu v prírode sa začal venovať práve vďaka rybárskym výpravám. 

 

Pikantné kuracie nugetky

Na kuracie prsia budete potrebovať:

  • kuracie prsia
  • korenie na kuracie mäso
  • sezam
  • tekvicové semienka
  • olej

Kuracie prsia nakrájajte na prúžky a nechajte marinovať v korení na kuracie mäso s trochou oleja. Namarinované mäso posypte sezamom, tekvicovými semienkami a osmažte. (Na fotografiách je používaný plynový varič.) 

 

Pri varení vonku je dôležitá aj vaša vlastná kreativita, nebojte sa teda experimentovať. 

Dobrú chuť!

 

Užitočné odkazy

Autor: Krisztián Vadovszky, Rabbit Chef's

Zdroje: archív autora, Rabbit Chef's

 

Súvisiace

Články na podobné témy

Ako si vybrať termosku na zimu

Ako si vybrať termosku na zimu
V zime nie je nič lepšie než dopriať si vonku horúci čaj alebo kávu, ktoré budú stále horúce. Lenže každá termoska je iná a nie vždy je cieľom, aby nápoj zostal teplý až do večera. V tomto článku sa pozrieme na päť hlavných faktorov, ktoré majú na výdrž tepla vplyv. Ukážeme si, ako si vybrať termosku presne podľa toho, či chcete udržať nápoj horúci čo najdlhšie, alebo naopak len príjemne teplý počas krátkej cesty.

Ako správne vrstviť funkčné oblečenie

Ako správne vrstviť funkčné oblečenie
Vrstvenie oblečenia je efektívny spůsob, ako udržať teplo v chladnom počasí a zároveň ľahko regulovať telesnú teplotu. Kombinovaním vrstiev s rôznymi funkciami môžete vytvoriť optimálny set oblečenia v podstate do každého počasia. Ako na to? Dozviete sa v našom článku.