Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Campingaz

V roku 1949 traja inžinieri z Lyonu prišli na nápad, ako zaplniť veľkú dieru na povojnovom trhu výrobkov pre voľný čas. A tak sa zrodil prvý varič na butánovú fľašu 901. Nápad sa rýchlo ujal a v roku 1951 Campingaz zaviedol celosvetový program výmennej siete butánových fliaš. Týmto programom všetci cestovatelia konečne získali úplnú slobodu a nezávislosť. Teraz si mohli turisti takmer kdekoľvek na svete vymeniť svoju prázdnu fľašu za plnú.

Dnes nájdeme v ponuke grily, variče, kartuše, riad, chladničky, matrace, pumpy, lampy, toalety, toaletný papier, dezinfekčné a čistiace prostriedky.

Legendárny varič Bleuet bol prvýkrát predstavený v roku 1956. Nasledujúce štyri desaťročia Campingaz ďalej dodával stále nové „inteligentné“ výrobky, ktoré sú dodnes zárukou pohodlia a na ktoré sa pri pobyte v prírode možno plne spoľahnúť. Campingaz je verný rovnakej filozofii - pomáhať vám príjemne stráviť voľné chvíle kdekoľvek a kedykoľvek budete chcieť.

Spoločnosť bola založená v roku 1992 francúzskym akcionárom – spoločnosťou Application des gaz (ADG), ktorá vlastnila celosvetovo značku Campingaz. Ťažiskovým predajným programom v tomto období boli plynové spotrebiče. V rámci akvizície v roku 1996 došlo k zlúčeniu spoločnosti ADG s americkou spoločnosťou Sunbeam, ktorá bola v tom čase vlastníkom viacerých značiek. Bola medzi nimi aj značka Coleman, celosvetová jednotka v outdoorovom vybavení. Značka Sevylor sa pripojila v roku 2008 v rámci celosvetovej akvizície, sortiment sa tak rozšíril o nafukovacie člny a lode.

Počet nájdených produktov: 54

Produkty

61,90 

Porovnať

45,64 

Porovnať

28,90 

Porovnať

Sada riadov Campingaz Alu

45,18 

Porovnať

41,10  (0.49 %) 40,90 

Porovnať

34,90 

Porovnať

Výhodný set kartuší Campingaz CV 470 All Season

34,90 

Porovnať

Čistiaca kefa Campingaz Triangl

12,67 

Porovnať

Chladiaca taška Campingaz Tropic Trolley

32,00  (0.31 %) 31,90 

Porovnať