Ako variť v prírode
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Klasický bravčový luncheonmeat tradičného výrobcu Veseko s veľkým obsahom bravčového mäsa. Jedná sa o vynikajúci výrobok prvotriedne chuti, ktorú ocenia nielen rybári, turisti a chalupári.
Spoločnosť Veseko sa zaoberá spracovaním kvalitného bravčového a hovädzieho mäsa. Vyrába konzervovaná hotové jedlá s vysokým obsahom mäsa, kvalitné mäsové konzervy a bravčové paštéty v alu obaloch. Výroba začala v roku 1956 v továrni vo Veľkom Šenove, kdy v místě odstartovala výroba rybích a později masových konzerv.
Bravčový luncheonmeat od známeho českého výrobcu Veseko vás poteší predovšetkým vysokým podielom mäsa. Obsahuje až 85% kvalitného bravčového mäsa. Táto pochúťka by nemala chýbať v batohu žiadneho rybárov, chalupárov alebo Trempíka. Uplatnenie ale nájde aj doma v špajze, kde môže vyčkávať na načekanou návštevu alebo nočný hladnú kríze.
Mäso je možno servírovať ako za studena s uhorkou a čerstvým chlebom alebo opiecť a podávať s chlebom alebo zemiakmi.
Značka | VESEKO |
---|---|
Hmotnosť
|
400 g |
Druhy mäsa
|
Bravčové |
Spôsob úpravy
|
Konzerva |
Vegetariánske
|
Nie |
Bezlepkové
|
Nie |
Záručná doba | 2 roky |
EAN: | 8594170980573 |