Jeden z najobľúbenejších kuchynských nožov Victorinox Swiss Classic novo v skladacom prevedení. Nôž má hladké ostrie a je ideálny na kempovanie alebo do vašich piknikových košov.
Informácie o produkte
Zakladateľom švajčiarskej spoločnosti Victorinox je Karl Elsener, ktorý si v roku 1884 otvoril v Ibach kováčsky krám. Od začiatku svojho pôsobenia sa venoval vývoju dokonalého vojenského nože, ktoré dovtedy boli ťažké a robustné. Elsner nôž odľahčil a pridal do výbavy otevírák na konzervy, skrutkovač a neskôr ešte menšie čepeľ, vývrtku a Rydlo. Tento nový model vreckového noža pomenoval "dôstojnícky nôž" a 12. júna 1897 si ho nechal zapísať na patentovom úrade.
Názov Victorinox je akronymom zloženým z dvoch slov, mená Victoria (meno Elsnerová matky) a slová Inox - označenie pre nerez oceľ. Victorinox je dnes najväčším výrobcom nožov v Európe, jeho výrobky sa vyvážajú do väčšiny krajín sveta a je synonymom kvality a funkčnosti po celé generácie.
Jeden z najobľúbenejších kuchynských nožov Victorinox Swiss Classic novo v skladacom prevedení. Nôž má hladké ostrie a je ideálny na kempovanie, do vašich piknikových košov alebo plážových tašiek. Nôž je kompaktný, 11 cm dlhá čepeľ z odolnej nehrdzavejúcej ocele sa zatvára do ergonomickej plastovej rukoväte a pre väčšiu bezpečnosť je zaistená odtlačnou poistkou. Čepeľ je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá odoláva pôsobeniu štiav z ovocia a zeleniny.
Hlavné vlastnosti noža Victorinox Swiss Classic:
kuchynský nôž so skladacou konštrukciou
ideálny na kempovanie, do vašich piknikových košov alebo plážových tašiek
Ako nájsť plný košík húb? Čo si vziať do lesa so sebou, aby ste si hubárčenie poriadne užili v akomkoľvek počasí? to všetko nájdete v dnešnom článku, ktorý je venovaný všetkým vášnivým hubárom i nehubárom.
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Krisztián Vadovszký je členom tímu kuchárov, ktorí sa snažia inšpirovať ostatných k vareniu v prírode. V dnešnom článku vám prináša tri jednoduché recepty, ktoré si môžete na výlete uvariť aj vy.