Ako variť v prírode
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Pesto zo Sušených paradajok môžete využiť na niekoľko spôsobov. Či už namazať len na chleba alebo si z nej urobiť omáčku k cestovinám alebo iným prílohám.
Na Italské farme je značka vyrábajúca ready-to-cook zmesi ryže, špaldy a polenty s kvalitnou českou zeleninou. Ponúka nový spôsob varenia pre všetkých, ktorí nemajú čas a pritom si chcú dopriať tak samozrejmú vec ako je teplá večera. Vyvážená chuť, kvalita a rýchla príprava. Vždy z prvotriednych surovín, bez náhrad a vylepšováky.
Silná chuť paradajok, sušených na slnku, mandle a olivový olej. Tri ingrediencie pre dokonalosť na tanieri to všetko má Pesto zo Sušených paradajok od výrobcu Na talianskej farme . Ideálne ako základ omáčok, na cestoviny alebo aj len tak na chleba.
Zloženie: sušená talianska paradajky z regiónu Ligúria 60%, olivový olej 30%, mandle 9%, soľ.
Skladujte v suchom a tmavom mieste, pri teplote do 20 ° C
Po otvorení spotrebujte do niekoľkých dní
Značka | Na Italské farmě |
---|---|
Hmotnosť
|
155 g |
Druhy mäsa
|
Bez mäsa |
Vegetariánske
|
Áno |
Bezlepkové
|
Nie |
Záručná doba | 2 roky |
Kód produktu | 76033358 |
EAN: | 0745114993816 |
6,00 €
(1.67 %)
5,90 €
10,00 €
(41 %)
5,90 €
10,00 €
(41 %)
5,90 €
10,00 €
(41 %)
5,90 €
10,00 €
(41 %)
5,90 €
10,00 €
(41 %)
5,90 €
10,00 €
(41 %)
5,90 €
5,90 €
25,00 €
(48.4 %)
12,90 €
25,00 €
(24.4 %)
18,90 €
7,01 €
(15.83 %)
5,90 €
25,00 €
(48.4 %)
12,90 €
28,82 €
(30.95 %)
19,90 €
23,05 €
(22.34 %)
17,90 €
54,90 €
(9.11 %)
49,90 €
56,00 €
(13.04 %)
48,70 €
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Poradňa
Krisztián Vadovszký je členom tímu kuchárov, ktorí sa snažia inšpirovať ostatných k vareniu v prírode. V dnešnom článku vám prináša tri jednoduché recepty, ktoré si môžete na výlete uvariť aj vy.
Poradňa
Ako založiť oheň? To vás v dnešnom článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradňa
Pripomeňte si 10 zásad, ktoré by mal poznať a ctiť každý milovník prírody. V dnešnom článku ich pre vás spísala Katka Balcarová.