Isostar BIO proteínová kaša kakao 300 g
Kaša
Fotografie


Nie je skladom
Alternatívy produktu
Informácie o produkte
Organická proteínová kaša s kakaom od spoločnosti Isostar prispieva k udržaniu svalovej hmoty a znižuje únavu. Zdroj prírodného vitamínu C z aceroly a bohatý na bielkoviny.
Výhody kaše:
- nová receptúra v certifikovanej organickej kvalite
- potraviny vhodné pre športovcov obohatené o výživové doplnky
- bohatý na bielkoviny (9,5 g na 1 porciu)
- Prispieva k udržaniu svalovej hmoty a znižuje pocit vyčerpania. Urýchľuje celkovú regeneráciu
- Obsahuje trstinový cukor
- Zdroj antioxidantov: prírodný vitamín C z aceroly, ktorý sa podieľa na ochrane buniek pred oxidačným stresom
- Vhodné aj pre vegánov
Odporúčaný príjem:
- 2 odmerky (50 g) prášku zmiešané so 150 ml vody
- Odporúčaná denná dávka: 50 g
- Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
- Pripravenú kašu ihneď spotrebujte.
- Nevyhnutnou súčasťou je príjem vyváženej a pestrej stravy a dodržiavanie zásad zdravého životného štýlu.
Alergény:
- Môže obsahovať stopy zeleru, vajec a sóje.
Tabuľka výživových hodnôt:
|
výživová hodnota |
|
v 100 g |
množstvo v 50g + 150ml vody |
|
Energia |
|
1527 kJ / 362 kcal |
755 kJ / 179 kcal |
|
tuky |
5,8 g | 2,9 g | |
|
Nasýtené mastné kyseliny |
|
1,6 g |
0,8 g |
|
sacharidy |
|
53 g |
26 g |
|
cukry |
|
17 g |
8,5 g |
|
vláknina |
|
11 g |
5,5 g |
|
Bielkoviny |
|
19 g |
0 g |
|
Soľ |
|
0,13 g |
0,05 g |
|
Vitamín C |
|
60 mg = 75%* |
30 mg = 38 %* |
* = výrobok z ekologického poľnohospodárstva, 3 = certifikát Rainforest Alliance
zloženie:
Celozrnné ovsené vločky* (48,6 %), sušené odstredené mlieko*, sušené odstredené kakao*3 (10,7 %), trstinový cukor*, ryžová múka*, mliečna bielkovina*, zahusťovadlo: xantánová guma, sušená malpinová šťava* (0,26 %)
Parametre
- Značka
- Isostar
- Hmotnosť
- 300 g
- Počet porcií
- 1
- Druhy mäsa
- Bez mäsa
- príchuť
- kakao
- Vegetariánske
- Áno
- Bezlepkové
- Nie
- Záručná doba
- 2 roky
- EAN
- 3175681281264
- Jednotková cena
- 33,33 €/1000 g
O výrobcovi
Všetko začalo vo Švajčiarsku na konci 60. rokov v koncerne Wander Ltd., ktorý vykonával výskumy v oblasti výživy. Vedecký pracovník Dr. Felix Keifer zistil, že ak sa do vody pridá malé množstvo uhľohydrátov a sódy, napomáha to jej lepšiu absorpciu organizmom. Tento objav bol veľmi dôležitý z hľadiska napr. Záchrany detí z rozvojových krajín, ktoré umierajú následkom nedostatku tekutín, a neskôr sa stal štartovom mostíkom vo vývoji značky Isostar.
Prvý nápoj Isostar, určený priamo pre športovcov, uzrel svetlo sveta v roku 1977.









