Jedlé červy Eat Grub Mealworms 20 g chutia trochu ako mandle a sú plné bielkovín. Nebojte sa a ochutnajte jedlo budúcnosti!
Informácie o produkte
Eat Grub je mladá dynamická značka zameriavajúce sa na výrobu potravín z hmyzu, ich cieľom je revolúcia západnej potravinárske kultúry tým, že zavádza hmyz ako základná súčasť stravy. Hmyz je chutným a vysoko výživný zdrojom. Obsahuje vysoké množstvo zdravých tukov, je tiež bohatý na vápnik, zinok a tzv. Hemové železo, ktoré je lepšie ako železo získavané z rastlín. V neposlednom rade je bielkovina z cvrčkov je rovnako kvalitný ako živočíšna.
Sušený hmyz je jedlom budúcnosti a jedlé červy Mealworms vás o tom spoľahlivo presvedčia. Sú plné bielkovín a chutia trochu ako mandle. Červy sú sušené mrazom, sú neupravené a pripravené na varenie. Skúste piecť na 160°C počas 10 minút s cesnakom a posypte nimi polievku alebo šalát. Môžete ich ale jesť aj priamo z balíčka ako desiatu na cestách. Po otvorení skladujte na chladnom, suchom mieste a spotrebujte do 1 mesiaca.
Hlavné prednosti sušeného hmyzu:
obsahuje vysoké množstvo zdravých tukov
je bohatý na vápnik, zinok
bielkovina z hmyzu je rovnako kvalitná ako živočíšna
pre chov hmyzu nie sú potrebné žiadne antibiotiká
menej skleníkových plynov pri farmárčení
centrálny nervový systém červov je tak jednoduchý, že nemôžu cítiť bolesť
na farmárčenie hmyzu je potreba rádovo menej prírodných zdrojov
Zloženie:
100% Tenebrio molitor - larvy potemníka múčneho
Informácie pre alergikov:
Ak ste alergickí na mäkkýše, môžete byť alergickí aj na hmyz.
obsahuje lepok
Energetické hodnoty na 100 g výrobku (balenie = 20 g):
Energia: 2326 kJ / 500 kcal
Tuk: 37,2 g
z toho nasýtených: 9g
z toho mono-nenasýtených: 17,3g
z toho poly-nenasýtených: 10,9 g
Sacharidy: 5,4g
z toho cukry: 0 g
Vláknina: 6,5 g
Bielkoviny: 45,1 g
Železo: 45,2 mg
Certifikácia:
produkty Eat Grub získali certifikáciu bezpečnosti potravín podľa štandardu BRCGS
produkty Eat Grub vyhovujú Nariadeniu Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 o hygiene potravín
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Krisztián Vadovszký je členom tímu kuchárov, ktorí sa snažia inšpirovať ostatných k vareniu v prírode. V dnešnom článku vám prináša tri jednoduché recepty, ktoré si môžete na výlete uvariť aj vy.