Eat Grub je mladá dynamická značka zameriavajúce sa na výrobu potravín z hmyzu, ich cieľom je revolúcia západnej potravinárske kultúry tým, že zavádza hmyz ako základná súčasť stravy. Hmyz je chutným a vysoko výživný zdrojom. Obsahuje vysoké množstvo zdravých tukov, je tiež bohatý na vápnik, zinok a tzv. Hemové železo, ktoré je lepšie ako železo získavané z rastlín. V neposlednom rade je bielkovina z cvrčkov je rovnako kvalitný ako živočíšna.
Eat Grub založili priatelia Shami a Neil, Shami prvýkrát objavil pečené termitmi pri práci pre charitu v Malawi, kde sa nimi stravovala veľká časť komunity. Čo ho presvedčilo, že zavedenie jedlého hmyzu môže mať šancu aj vo Veľkej Británii. Neil pracoval v televízii na rade potravinových programov a bol inšpirovaný k tomu, aby skúšal nové jedlá. Potom, čo mu bola diagnostikovaná Crohnova choroba a on musel kompletne zmeniť jedálniček objavil hmyz, ktorý je veľmi výživný a má nízky obsah komplexných tukov, vďaka čomu je pre človeka s touto chorobou ideálne.