Ako variť v prírode
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Vynikajúce bravčové mäso tradičného výrobcu Veseko vo vlastnej šťave, prvotriednej kvality, s príchuťou cesnaku. Výrobok obsahuje 90% mäsa. Vyniká dlhou dobou trvanlivosti bez nutnosti chladenia.
Spoločnosť Veseko sa zaoberá spracovaním kvalitného bravčového a hovädzieho mäsa. Vyrába konzervovaná hotové jedlá s vysokým obsahom mäsa, kvalitné mäsové konzervy a bravčové paštéty v alu obaloch. Výroba začala v roku 1956 v továrni vo Veľkom Šenove, kdy v místě odstartovala výroba rybích a později masových konzerv.
Bravčové mäso na cesnaku od známeho českého výrobcu Veseko vás poteší predovšetkým vysokým podielom mäsa. Obsahuje až 90% kvalitného bravčového mäsa. Táto pochúťka by nemala chýbať v batohu žiadneho rybára, chalupára alebo trampa. Uplatnenie ale nájde aj doma v špajze, kde môže vyčkávať na nečakanú návštevu alebo nočnú hladnú krízu.
Ako tip na prípravu bravčového mäsa pre vás máme jednoduchý a rýchly recept - bravčové na lopáriku s uhorkou a čerstvým chlebom.
Značka | VESEKO |
---|---|
Hmotnosť
|
300 g |
Druhy mäsa
|
Bravčové |
Spôsob úpravy
|
Konzerva |
Vegetariánske
|
Nie |
Bezlepkové
|
Nie |
Záručná doba | 2 roky |
EAN: | 8594170980931 |