Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Testovňa

TEST: Rolák Devold Expedition Man Zip Neck

Testovňa

Náš tester Marcel vyrazil do Malej Fatry a so sebou si vzal merino rolák značky Devold, aby otestoval, či plní to, čo sľubuje. Viac sa už dozviete v dnešnom článku.

TEST: Turistické topánky Merrell Accentor 3 Sport GTX

Testovňa

Naša testerka Káťa dôkladne testuje vybavenie z 4camping už niekoľko rokov. Tentokrát si vybrala topánky značky Merrell. Aké im dala hodnotenie?

TEST: Dámska bunda Columbia Explorer

Testovňa

Naša testerka Verča testovala zimnú bundu značky Columbia. Ako bunda obstála pri najrôznejších zimných aktivitách? Je naozaj vodeodolná? Všetko sa dozviete v dnešnom teste.

TEST: Dámske topánky Salomon Elixir Mid Gore-Tex

Testovňa

Značka Salomon predstavila nové topánky Elixir Mid GTX. Testerka Kamča ich vytiahla do hôr a otestovala ich funkčnosť a pohodlnosť.

TEST: Čelovka Fenix HM65R-DT

Testovňa

Naša kolegyňa Ála vyrazila za dobrodružstvom do Albánska a otestovala vysoko odolnú a výkonnú čelovku značky Fenix. Ako čelovka obstála?

TEST: čelovka Fenix HM61R Amber V2.0

Testovňa

Legendárna značka čeloviek Fenix a ich model HM61R Amber V2.0? Ako dopadne v teste?

TEST: Detský softshellový set značky ZULU

Testovňa

Testerka Hanka nie je len naša kolegyňa z obchodného oddelenia, ale aj mamička dvoch malých detí. Už od prvých návrhov detskej softshellovej kolekcie sa podieľala na testovaní.

4 najlepšie čelovky podľa testerov

Testovňa

Čelovky sú neoddeliteľnou súčasťou výbavy každého outdoorára. V zime to platí dvojnásobne. Pozrite sa s nami na 4 najlepšie čelovky podľa našich testerov.

TEST: Osprey Atmos AG LT 65

Testovňa

Hľadáte batoh na viacdňový trek, ktorý váži pod 2 kg? Jeden taký pre vás otestoval náš kolega Hugo Pelikán.

TEST: Batoh Osprey Kestrel 38

Testovňa

Náš tester Lukáš pre vás dnes preveril batoh známej značky Osprey. Ako dopadol v testovaní v nepriaznivých podmienkach za vydatného dažďa?

TEST: Čelovka Petzl Actik Core

Testovňa

Rad Petzl Actik prešiel v roku 2022 inováciou. Okrem upraveného dizajnu má o 150 lumenov vyššiu maximálnu svietivosť pri zachovaní rovnakej výdrže batérie. Ako funguje v praxi, preveril kolega Hugo.

TEST: Pánske funkčné nohavice Macin M

Testovňa

Ako hovorieva náš tester Lukáš - neexistuje zlé počasie, ale len zlé oblečenie. V dnešnom teste otestuje nohavice značky Zulu.