Čo si zbaliť na vodu
Poradňa
Ako sa zbaliť na vodu? Čo si vziať so sebou a čo naopak nechať doma? Inšpirujte sa v našom dnešnom článku.
Krisztián Vadovszký je členom tímu kuchárov, ktorí sa snažia inšpirovať ostatných k vareniu v prírode. V dnešnom článku vám prináša tri jednoduché recepty, ktoré si môžete na výlete uvariť aj vy.
Obsah |
Krisztián Vadovszký z tímu Rabbit Chef nám už v predchádzajúcom článku poradil pár užitočných rád, ako variť vonku. Dočítate sa v ňom, čo nezabudnúť doma alebo na čo si dávať pri varení v prírode pozor. Dnes sa s vami podelí o niekoľko obľúbených receptov, ktoré si môžete vyskúšať aj vy!
Na prípravu cibuľových krúžkov budete potrebovať:
Vajce rozbite, rozšľahajte vidličkou a do rozmiešaných vajec nastrúhajte syr. Cibuľku nakrájajte na kolieska a dajte smažiť na troche oleja.
Cibuľové krúžky nechajte chvíľku smažiť, potom ich naplňte vajcom a osmažte z oboch strán dozlatista. (Na fotografiách je používaný hobo varič.)
Na omáčku budete potrebovať:
Ingrediencie môžete upravovať podľa vlastnej fantázie a chuti. Začínajúci kuchári si môžu pochutnať iba na vajciach a dipe, tí pokročilejší môžu pokrm doplniť o pečené kuracie nugety.
O autoroviKrisztián Vadovszky Krisztián trávi väčšinu svojho voľného času v prírode, testuje rybárske vybavenie (Fox Rage, Deeper Sonar, Rabbit Dam Crew) a venuje sa vareniu (Rabbit Chef's). Už 11 rokov pracuje v banke a žije v bezprostrednej blízkosti Bakony a Balatonu v Maďarsku. Rybárčiť sa učil už ako dieťa a vareniu v prírode sa začal venovať práve vďaka rybárskym výpravám. |
Na kuracie prsia budete potrebovať:
Kuracie prsia nakrájajte na prúžky a nechajte marinovať v korení na kuracie mäso s trochou oleja. Namarinované mäso posypte sezamom, tekvicovými semienkami a osmažte. (Na fotografiách je používaný plynový varič.)
Pri varení vonku je dôležitá aj vaša vlastná kreativita, nebojte sa teda experimentovať.
Dobrú chuť!
Autor: Krisztián Vadovszky, Rabbit Chef's
Zdroje: archív autora, Rabbit Chef's
Poradňa
Ako sa zbaliť na vodu? Čo si vziať so sebou a čo naopak nechať doma? Inšpirujte sa v našom dnešnom článku.
Poradňa
Nechcete už na výletoch jesť len studené sendviče? Uvarte si teplé jedlo aj v prírode! Čo si vziať so sebou a na čo si dať pozor, to všetko nájdete v dnešnom článku.
Poradňa
Marcel Fronko je vášnivý bežec. O svoj tréningový plán a skúsenosti s prípravou na maratón sa s vami podelil v dnešnom článku. Ak sa práve pripravujete na maratónsky beh alebo iné bežecké preteky, potom je tento článok práve pre vás!
€ 10,00
(10.1 %)
€ 8,99
€ 17,00
(11.82 %)
€ 14,99
€ 19,00
(5.32 %)
€ 17,99
€ 43,00
(8.86 %)
€ 39,19
€ 24,00
(8.38 %)
€ 21,99