ForCamping s.r.o.

Užívateľská sekcia

Prihlásiť sa

Košík

Váš nákupný košík je prázdny. Potrebujete poradiť s výberom? Pozrite sa do poradne alebo nám napíšte.

Doprava zadarmo

53,98 

Vedeli ste, že pri objednávke nad 53,98 € ponúkame dopravu zadarmo?

Ako variť v prírode - recepty

Krisztián Vadovszky je členom tímu kuchárov, ktorí sa snažia inšpirovať ostatných k vareniu v prírode. V dnešnom článku vám prináša tri jednoduché recepty, ktoré si môžete na výlete uvariť aj vy.


Obsah


Úvod

Krisztián Vadovszky z tímu Rabbit Chef nám už v predchádzajúcom článku poradil pár užitočných rád, ako variť vonku. Dočítate sa v ňom, čo nezabudnúť doma alebo na čo si dávať pri varení v prírode pozor. Dnes sa s vami podelí o niekoľko obľúbených receptov, ktoré si môžete vyskúšať aj vy! 

 

Cibuľové krúžky so syrom a vajcami

Na prípravu cibuľových krúžkov budete potrebovať: 

  • vajce
  • syr
  • cibuľa
  • olej

Vajce rozbite, rozšľahajte vidličkou a do rozmiešaných vajec nastrúhajte syr. Cibuľku nakrájajte na kolieska a dajte smažiť na troche oleja. 

 

Cibuľové krúžky nechajte chvíľku smažiť, potom ich naplňte vajcom a osmažte z oboch strán dozlatista. (Na fotografiách je používaný hobo varič.)



Dip z kyslej smotany

Na omáčku budete potrebovať:

  • kyslú smotanu
  • majonézu
  • cesnak
  • soľ
  • čierne korenie
  • sušený medvedí cesnak

 

Ingrediencie môžete upravovať podľa vlastnej fantázie a chuti. Začínajúci kuchári si môžu pochutnať iba na vajciach a dipe, tí pokročilejší môžu pokrm doplniť o pečené kuracie nugety.

 

O autorovi

o autora_1.jpg

Krisztián Vadovszky

Krisztián trávi väčšinu svojho voľného času v prírode, testuje rybárske vybavenie (Fox Rage, Deeper Sonar, Rabbit Dam Crew) a venuje sa vareniu (Rabbit Chef's). Už 11 rokov pracuje v banke a žije v bezprostrednej blízkosti Bakony a Balatonu v Maďarsku. Rybárčiť sa učil už ako dieťa a vareniu v prírode sa začal venovať práve vďaka rybárskym výpravám. 

 

Pikantné kuracie nugetky

Na kuracie prsia budete potrebovať:

  • kuracie prsia
  • korenie na kuracie mäso
  • sezam
  • tekvicové semienka
  • olej

Kuracie prsia nakrájajte na prúžky a nechajte marinovať v korení na kuracie mäso s trochou oleja. Namarinované mäso posypte sezamom, tekvicovými semienkami a osmažte. (Na fotografiách je používaný plynový varič.) 

 

Pri varení vonku je dôležitá aj vaša vlastná kreativita, nebojte sa teda experimentovať. 

Dobrú chuť!

 

Užitočné odkazy

 

Autor: Krisztián Vadovszky, Rabbit Chef's

Zdroje: archív autora, Rabbit Chef's

 

Články na podobné témy

Jedlo do lietadla - zakázané alebo povolené?

Jedlo do lietadla - zakázané alebo povolené?
Letenka zakúpená, ubytovanie zaplatené, plánov na výlety neúrekom. Teraz ešte zbaliť batožinu tak, aby ste prešli kontrolou, neboli závislé na palubnom menu a mohli hneď po prílete na mieste bez problémov fungovať. Cestovanie lietadlom môže byť náročné, ale spávne občerstvenie môže robiť zázraky. V tomto článku zistíte, aké jedlo a pitie si môžete vziať na palubu lietadla a s čím už neprejdete.

Ako nastaviť batoh na svoju postavu?

Ako nastaviť batoh na svoju postavu?
Zmaturovali ste pri výbere batoha a svojho favorita už máte doma? Teraz vás čaká ďalšia výzva. Labyrint rôznych praciek, ktoré môžete a vlastne aj musíte nastaviť, aby vám batoh sedel nepredstavoval naopak nepríjemný doplnok. Prečítajte si, kde a ako pracky zatiahnuť.