Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Materiály tropika stanov Outwell

Dánska značka Outwell spolupracuje na vývoji materiálov pre tropiká svojich rodinných stanov. Na ich stanoch sú použité materiály z polyesteru a polybavlny.

Dánsku firmu Outwell vám určite nemusíme nijako zdĺhavo predstavovať. Jedná sa o spoločnosť s povesťou dodávateľa najkomfortnejších rodinných stanov, ktoré sú na našom trhu k dostaniu, a je nám cťou, že je táto značka jednou z vlajkových lodí nášho eshopu a Výstavy stanov.

Značka Outwell spolupracuje na vývoji a výrobe materiálov svojich rodinných stanov. Použité materiály vďaka tomu spĺňajú náročné požiadavky značky na dizajn a predovšetkým na čo najlepšiu funkčnosť. Tropiká sú vyrobené buď zo 100% polyesterových vlákien odolných voči UV žiareniu a vhodných do náročných podmienok, alebo z polybavlny (zmesi bavlny a polyesteru) pre maximálnu priedušnosť a pohodlie v rôznych vonkajších teplotách.

Polyesterové tropiká majú PU záter zaisťujúci potrebnú vodeodolnosť. Jemne tkané tropiká z polybavlny majú vodeodpudivú úpravu, ale umožňujú priechod vodnej pary, aby nedošlo k jej zrážaniu na povrchu.

Tropiká rodinných stanov Outwell sú vyrobené z nasledujúcich materiálov:

Outtex 3000 Select

Outtex 3000 Select je odolný polyester vhodný pre občasné kempovanie. Je vybavený PU záterom s vodným stĺpcom 3000 mm. Tento materiál nájdete na prístreškoch a párty stanoch z kolekcie Utility Tents, napríklad na stanoch Day Shelter M alebo L.

Outtex 3000 Silver Pro

Outtex 3000 Silver Pro je polyester s PU záterom s vodným stĺpcom 3000 mm. Na vnútornej strane je navyše potiahnutý vrstvou striebra, ktorá odráža vnútorné teplo a udržiava tak tepelný komfort vo vnútri stanu.

Outtex 3000 Peak

Outtex 3000 Peak je najodolnejším materiálom z radu Outtex 3000. Poskytuje rovnováhu medzi hmotnosťou a odolnosťou a spĺňa požiadavky na pravidelné kempovanie. Samozrejmosťou je PU záter s vodným stĺpcom 3000 mm.

Outtex 4000 Select

Outtex 4000 Select je odolný polyester vhodný pre pravidelné kempovanie. Je vybavený PU záterom s vodným stĺpcom 4000 mm. Tento materiál je použitý na výrobu tropík stanov z kolekcií Select, Air a Privilege. Nájdete ho napríklad na stanoch Cedarville 3A, Reddick 5A, Chatham 6A, Dayton 4 alebo Willwood 6.

Outtex 6000 Pro

Outtex 6000 Pro je extra pevný a odolný polyester vyrobený pre luxusnejšie kolekcie stanov značky Outwell. Tento materiál s PU záterom a vodným stĺpcom 6000 mm je vhodný na celoročné kempovanie. Tropikom z materiálu Outtex 6000 Pro sa môžu pochváliť nafukovacie stany z kolekcie Smart Air (napríklad Mayville 6SA alebo Belleville 5SA) a stany s prútovou konštrukciou z kolekcie Premium, medzi ktoré patria napríklad stany Birdland 5P, Nevada 4P alebo Montana 6P.

Outtex Airtech

Outtex Airtech je vyrobený z polybavlny, teda zo zmesi bavlny a polyesteru. Ide o priedušný materiál s vodeodpudivou úpravou. Husto tkané vlákna zabránia presiaknutiu vody a vďaka kombinácii prírodného a umelého materiálu nedochádza k zrážaniu vodnej pary vo vnútri stanu. Tento priedušný materiál nájdete na najvyššom rade nafukovacích stanov Imperial Air, konkrétne na stanoch Rock Lake 3ATC a Rock Lake 5ATC.

Testovacie centrum stanov Outwell (AJ):

Desatoro rodinného stanu (CZ)

Rodinné stany Outwell