Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Vegan

Vegánske produkty sa týkajú aj odevného priemyslu. Ak chcete mať istotu, že nakupujete čisto vegánsku obuv a oblečenie, potom voľte produkty so štítkom Approved Vegan.

V rámci vegánskych produktov si nemusíte vyberať iba veci s certifikátom. Orientovať sa môžete aj podľa materiálov. Pri oblečení máte možnosť zvoliť prírodné či syntetické, konkrétne napríklad bavlnu, ľan, konope, bambus, Piñatex, lycru, akryl, silón a mnoho ďalších. 

Pokiaľ chcete mať absolútnu istotu, potom voľte oblečenie s certifikátom Vegan. V rámci textilného priemyslu je najznámejší a najprísnejší certifikát Approved Vegan, ktorú zaštiťuje organizácia Peta

Nezisková organizácia PETA bojuje za práva zvierat a zameriava sa predovšetkým na odevný priemysel a kozmetiku. Certifikát Approved Vegan zaručuje spotrebiteľovi nielen to, že oblečenie nebolo vyrobené zo živočíšnych materiálov, ale že v celom výrobnom reťazci neboli zvieratá zneužívané. 

 

Zdroj: petaapprovedvegan.peta.org

170 rokov vlneného oblečenia Devold

O značkách

Devold oslavuje narodeniny. Poznáte túto značku?

Predstavenie vlastných značiek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Vo 4camping prenášame svoje odborné skúsenosti do privátnej výroby.

Kolekcia stanov Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekcia od značky Outwell, ktorú ocenia malé i veľké rodiny. Kolekcia zaujme priestorom, nafukovacou konštrukciou a praktickými vychytávkami, ktoré spríjemnia pobyt v kempe.