Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Kolekcia stanov Outwell Superior Air Collection

Veľký, vzdušný priestor, účinná ventilácia a jednoduchý prístup sú kľúčovými prvkami v obsiahlej modelovom rade Outwell stanov s názvom Superior Air Collection zahŕňajúce 7 univerzálnych modelov, ktoré vyhovujú každej veľkosti skupiny od párov po väčšej rodiny alebo rodinu s priateľmi. Predtvarované rúrky spoľahlivého pevného vzduchového systému Power Air poskytujú vďaka gotickému štýlu plnohodnotnú výšku pre státie.

Pre väčšie pohodlie a ničím neobmedzujúce prístup slúži širokej vstupné otvory, ktoré zároveň prinášajú pocit, ako by ste sa ocitli na verande. Pocit outdoorové slobody v interiéri je na nezaplatenie. Stany sú kryté inovovaným materiálom Outtex 6000 Pro, ktorý okrem štýlového dizajnu a perfektnej kvality ponúka bezkonkurenčnú ochranu pred nepriaznivými vplyvmi. Pohodlie počas vášho spánku zaistí priestranné spálne Ambassador Master Bedrooms, ktoré sú novo doplnené o magnetický systém Quick and Quiet, vďaka ktorému je otvorenie dverí do spálne ľahké, rýchlo a hlavne tiché, takže počas odchode nebudete rušiť ostatných.

2020

Ďalšou novinkou na rok 2020 je systém Hooktrack, ktorý vďaka špeciálnej diskrétne koľajnici s háčikmi umožní zavesenie lampičky, ľad pásku alebo skrytie a usporiadanie káblov. Ako predné dvere môže slúžiť iba moskytiéra - žiadny hmyz, len čerstvý vzduch.

Inovácia a venovanie pozornosti dôležitým detailom sú viditeľné vo všetkých smeroch. Otvor pre pretiahnutie predlžovacieho kábla, zatmavené spálne, závesy na zips, vreckový organizér, systém 3 rôznych druhov kolíkov je len nepatrný zoznam. Pri všetkých stanov v kolekcii Superior Air je navyše súčasťou balenia aj nafukovacia pumpa. Trojzónové stany disponujú podlahou v každej miestnosti. U stanov Roseville možno novo presunúť dvere z predsiene do prednej časti stanu. Túto možnosť oceníte predovšetkým počas nepriaznivého počasia, kedy presunutím získate väčší vnútorný priestor.

2021

Kolekcia stanov Outwell Superior Air Collection sa na rok 2021 dočkala niekoľkých noviniek. Medzi tieto novinky patrí napríklad nový bočný vchod pre jednoduchý prístup do stanu, stmavenie tkaniny u vnútorných dverí s Quick & Quiet systémom či ventilácie s clonou a moskytiérou v spálňach.

Na rok 2021 ponúkame tieto stany: Roseville 4SA, Roseville 6SA, Jacksonville 4SA, Jacksonville 5SA, Airville 6SAKnoxville 7SAGrandville 8SA

2022

Pre rok 2022 sa stany z tohto radu dočkali nového materiálu Outtex® 6000 Endurance RS. Tento materiál vďaka husto tkanému dvojvrstvovému ripstopu ponúka vynikajúcu odolnosť proti roztrhnutiu a pretrhnutiu. Stany s touto tkaninou sú 4x pevnejšie oproti štandardným tkaninám.

Stany Airville 6SA a Knoxville 7SA sa potom oproti minulému roku dočkali aktualizácie v podobe stmavenia tkaniny pri vnútorných dverách s Quick & Quiet systémom, moskytiéry na bočných vstupoch a ventilačných otvoroch či systému Quick & Quiet na hlavnom vstupe do stanu.

Pre rok 2022 ponúkame tieto stany: Springville 4SA, Springville 5SA, Springville 6SA, Airville 6SA, Forestville 6SA, Knoxville 7SA

Predstavenie materiálu Outtex® 6000 Endurance RS (AJ):

170 rokov vlneného oblečenia Devold

O značkách

Devold oslavuje narodeniny. Poznáte túto značku?

Predstavenie vlastných značiek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Vo 4camping prenášame svoje odborné skúsenosti do privátnej výroby.

Kolekcia stanov Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekcia od značky Outwell, ktorú ocenia malé i veľké rodiny. Kolekcia zaujme priestorom, nafukovacou konštrukciou a praktickými vychytávkami, ktoré spríjemnia pobyt v kempe.