Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Kolekcia stanov Outwell Select Collection

Kolekcia stanov Outwell Select Collection pre rok 2021 ponúka širokú škálu modelov a veľkostí. Táto kolekcia rodinných stanov kombinuje inovatívny dizajn, vzdušný priestor a ľahký prístup. Kolekcia zahŕňa celkom 8 stanov, z ktorých si vyberie naozaj každý.

V tejto kolekcii nájdeme stany, ktoré sú vybavené konštrukciou zo zmesi pružných sklenených vlákien Duratec Flex System. Táto konštrukcia vyniká nízkou hmotnosťou, jednoduchou manipuláciou a kompaktnými rozmermi po zložení. Tropiko stanov potom tvorí inovovaný materiál Outtex 4000 Select, ktorý ponúka ochranu pred nepriaznivým počasím, podlepené švy a ochranu pred slnečným UV žiarením. Dostatočný prísun denného svetla zaisťujú široká tónované okná so závesmi a svetlá strecha. V oblasti spálňa je tropiko opatrené tmavou farbou pre kvalitnejší spánok.

Pohodlie počas vášho spánku zaistí priestranné zatmavené spálne Premier Bedrooms, ktoré sú novo doplnené o magnetický systém Quick and Quiet, vďaka ktorému je otvorenie dverí do spálne ľahké, rýchlo a hlavne tiché, takže počas odchode nebudete rušiť ostatných. Ďalej iste oceníte systém Hooktrack, ktorý vďaka špeciálnej diskrétne koľajnici s háčikmi umožní zavesenie lampičky, ľad pásku alebo skrytie a usporiadanie káblov.

Stany disponujú širokým panoramatickým vchodom s moskytiérou, ktorá sa hodí, ak chcete účinne vetrať a zároveň sa chrániť pred otravným hmyzom. K perfektné cirkuláciu vzduchu prispieva tiež plne nastaviteľný ventilačný otvor v zadnej časti stanu. Medzi ďalšie prednosti stanu patrí možnosť priviesť predlžovací kábel, podlepené zipsy, stabilizačný systém OWS pre prípad veterného počasia, všitá podlážka a ďalšie vychytávky.

Kolekcia pre rok 2021 zahŕňa modely: Oakwood 3, Oakwood 5Springwood 4Springwood 5Greenwood 5Greenwood 6Norwood 6Winwood 8

170 rokov vlneného oblečenia Devold

O značkách

Devold oslavuje narodeniny. Poznáte túto značku?

Predstavenie vlastných značiek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Vo 4camping prenášame svoje odborné skúsenosti do privátnej výroby.

Kolekcia stanov Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekcia od značky Outwell, ktorú ocenia malé i veľké rodiny. Kolekcia zaujme priestorom, nafukovacou konštrukciou a praktickými vychytávkami, ktoré spríjemnia pobyt v kempe.