Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Kolekcia stanov Outwell Privilege Collection

Kolekcia stanov Outwell Privilege Collection pre rok 2020 ponúka širokú škálu modelov a veľkostí. Túto kolekciu ocenia predovšetkým páry a rodiny, ktoré sa rozhodli vyraziť kempovať prvýkrát a hľadajú preto komfortné produkt v prijateľnej cenovej relácii. Všetky modely ponúkajú veľkolepé priestory, či už sa jedná o veľkosť spálne či priestory obývacia. 360 ° Access System umožňuje, aby sa dvere veľkoryso poňatých spální otvorili úplne a odložili sa do puzdra, vďaka čomu sa ponúka lepšie, mnohostranné využitie priestoru. Zatmavené spálne, vreckové organizér a otvor na pretiahnutie predlžovacieho kábla zvyšujú komfort užívania si dovolenky.

Vlastné zmes zo sklenených vlákien Duratec Flex System s ľahkými, pružnými materiálmi ponúka výnimočnú pevnosť a tuhosť pri súčasnom znížení veľkosti a hmotnosti balenia. Ľahko nastaviteľná cirkulácia vzduchu spríjemnia nejeden dovolenkový pobyt. Moskytiéra zakrývajúci kompletne vchodové dvere sa hodia, ak chcete účinne vetrať a zároveň sa chrániť pred otravným hmyzom. Patentovaný stabilizačný systém vo vetre je veľkou novinkou v stabilite stanov, preverená vo výskume aj v teréne. Je tvorený kotviacimi bodmi medzi vonkajšou časťou stanu, prútom a kolíkom. Tvorí spoľahlivé zabezpečenie pri nárazových vetroch.

Novinkou pre rok 2020 je závesný systém Hooktrack, ktorý vďaka špeciálnej diskrétne koľajnici s háčikmi umožní zavesenie lampičky, ľad pásku alebo skrytie a usporiadanie káblov.

Kolekcia zahŕňa modely: Franklin 3, Franklin 5, Dayton 4, Dayton 5, Willwood 5, Willwood 6, Collingwood 5Collingwood 6Mallwood 5Mallwood 7.

170 rokov vlneného oblečenia Devold

O značkách

Devold oslavuje narodeniny. Poznáte túto značku?

Predstavenie vlastných značiek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Vo 4camping prenášame svoje odborné skúsenosti do privátnej výroby.

Kolekcia stanov Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekcia od značky Outwell, ktorú ocenia malé i veľké rodiny. Kolekcia zaujme priestorom, nafukovacou konštrukciou a praktickými vychytávkami, ktoré spríjemnia pobyt v kempe.