Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Kolekcia stanov Outwell Prime Air Collection

Veľký, vzdušný priestor, účinná ventilácia a jednoduchý prístup sú kľúčovými prvkami v obsiahlom modelovom rade stanov Outwell s názvom Prime Air Collection zahŕňajúcom 12 univerzálnych modelov, ktoré vyhovujú každej skupine, od párov po väčšie rodiny alebo rodinu s priateľmi. Predtvarované rúrky spoľahlivého pevného vzduchového systému poskytujú plnohodnotnú výšku pre státie.

2020

Pre väčšie pohodlie a ničím neobmedzujúci prístup slúžia široké vstupné otvory, ktoré zároveň prinášajú pocit, ako by ste sa ocitli na verande. Pocit outdoorovej slobody v interiéri je na nezaplatenie. Novinkou pre rok 2020 je magnetický systém Quick and Quiet, vďaka ktorému je otvorenie dverí do spálne ľahké, rýchle a hlavne tiché, takže počas odchodu nebudete rušiť ostatných. Ďalšou novinkou na rok 2020 je systém Hooktrack, ktorý vďaka špeciálnej diskrétnej koľajnici s háčikmi umožní zavesenie lampičky, LED pásiku alebo skrytie a usporiadanie káblov. Ako predné dvere môže slúžiť iba moskytiéra - žiadny hmyz, len čerstvý vzduch.

Inovácia a venovanie pozornosti dôležitým detailom sú viditeľné vo všetkých smeroch. Otvor pre pretiahnutie predlžovacieho kábla, zatmavená spálňa, vreckový organizér, systém 3 rôznych druhov kolíkov je len nepatrný zoznam. Pri všetkých stanoch v kolekcii Prime Air je navyše súčasťou balenia aj nafukovacia pumpa.

2021

Kolekcia stanov Outwell Prime Air Collection sa na rok 2021 dočkala niekoľkých noviniek. Medzi tieto novinky patrí napríklad nová farba, stmavenie tropika nad vnútorným stanom pre lepší spánok, ventilácia s clonou v spálňach a plne nastaviteľný ventilačný otvor v zadnej časti stanu.

Pre rok 2021 ponúkame tieto stany: Lindale 5PA, Rosedale 4PA, Rosedale 5PA, Parkdale 4PA, Parkdale 6PAAvondale 5PAOakdale 5PABirchdale 6PA, Hartsdale 6PAPinedale 6PAKnightdale 8PASundale 7PA

2022

Tento rok priniesol nové modely: Lindale 3PAAvondale 6PAJacksondale 5PAQueensdale 8PA

170 rokov vlneného oblečenia Devold

O značkách

Devold oslavuje narodeniny. Poznáte túto značku?

Predstavenie vlastných značiek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Vo 4camping prenášame svoje odborné skúsenosti do privátnej výroby.

Kolekcia stanov Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekcia od značky Outwell, ktorú ocenia malé i veľké rodiny. Kolekcia zaujme priestorom, nafukovacou konštrukciou a praktickými vychytávkami, ktoré spríjemnia pobyt v kempe.