Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Kolekcia stanov Outwell Imperial Air Collection

Kolekcia stanov Outwell Imperial Air Collection na rok 2021 predstavuje najlepšiu kombináciu vynikajúcich vlastností - skvele prepracované technické prevedenie, vydarený dizajn a kvalitný materiál - tým je Outtex® Airtech, ktorý je tvorený polybavlna (polybavlna = látka z polyesteru a bavlny v rôznom pomere). Výsledkom je exkluzívny produkt s funkčnými i dizajnovými detaily, ktorý prináša vynikajúci zážitok z kempovanie, viac komfortu a štýlu. Do tejto kolekcie sa radí celkom 4 stany.

Konštrukciu tvorí predtvarované rúrky zo spoľahlivého a pevného vzduchového systému Rigid Air Technology v gotickom štýle, vďaka ktorému sa stany môžu chváliť plnohodnotnou výškou pre státie. Dostatok svetla poskytnú veľká tónované okná so závesmi na zips a do bielych tónov ladenej stropy. Stany z tejto kolekcie ďalej ponúkajú široké vstupné tvory s moskytiérou, podlážku v každej miestnosti, priestranné spálne Ambassador bedrooms a plne nastaviteľnou ventiláciu v zadnej časti stanu.

Vstupné dvere do spálne sú doplnené o magnetický systém Quick and Quiet, vďaka ktorému je otvorenie dverí do spálne ľahké, rýchlo a hlavne tiché, takže počas odchode nebudete rušiť ostatných. Tento magnetický systém sa u niektorých stanov nachádza aj pri vchode do predsiene. Ďalej iste oceníte systém Hooktrack, ktorý vďaka špeciálnej diskrétne koľajnici s háčikmi umožní zavesenie lampičky, ľad pásku alebo skrytie a usporiadanie káblov.

Inovácia a venovanie pozornosti dôležitým detailom sú viditeľné vo všetkých smeroch. Otvor pre pretiahnutie predlžovacieho kábla, zatmavené spálne, závesy na zips, systém ochrany proti vetru Wind Brace System, Aerodynamic Storm Protection 10 búrkové ukotvenie v prednej a zadnej časti alebo systém 3 rôznych druhov kolíkov je len nepatrný zoznam. Pri všetkých stanov v kolekcii Imperial Air je navyše súčasťou balenia aj nafukovacia pumpa.

Z tejto kolekcie pre rok 2021 ponúkame stany: Mountain Lake 5ATCHayward Lake 5ATCHayward Lake 6ATCWood Lake 7ATC

170 rokov vlneného oblečenia Devold

O značkách

Devold oslavuje narodeniny. Poznáte túto značku?

Predstavenie vlastných značiek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Vo 4camping prenášame svoje odborné skúsenosti do privátnej výroby.

Kolekcia stanov Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekcia od značky Outwell, ktorú ocenia malé i veľké rodiny. Kolekcia zaujme priestorom, nafukovacou konštrukciou a praktickými vychytávkami, ktoré spríjemnia pobyt v kempe.