Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Kolekcia stanov Outwell Imperial Air Collection

Kolekcia stanov Outwell Imperial Air Collection na rok 2021 predstavuje najlepšiu kombináciu vynikajúcich vlastností - skvele prepracované technické prevedenie, vydarený dizajn a kvalitný materiál - tým je Outtex® Airtech, ktorý je tvorený polybavlna (polybavlna = látka z polyesteru a bavlny v rôznom pomere). Výsledkom je exkluzívny produkt s funkčnými i dizajnovými detaily, ktorý prináša vynikajúci zážitok z kempovanie, viac komfortu a štýlu. Do tejto kolekcie sa radí celkom 4 stany.

Konštrukciu tvorí predtvarované rúrky zo spoľahlivého a pevného vzduchového systému Rigid Air Technology v gotickom štýle, vďaka ktorému sa stany môžu chváliť plnohodnotnou výškou pre státie. Dostatok svetla poskytnú veľká stmavená okná a do šedých tónov ladenej stropy. Stany z tejto kolekcie ďalej ponúkajú široké vstupné tvory s moskytiérou, priestranné spálne Premier bedrooms a vynikajúcu ventiláciu.

Vstupné dvere do spálne sú novo doplnené o magnetický systém Quick and Quiet, vďaka ktorému je otvorenie dverí do spálne ľahké, rýchlo a hlavne tiché, takže počas odchode nebudete rušiť ostatných. Ďalšou novinkou na rok 2020 je systém Hooktrack, ktorý vďaka špeciálnej diskrétne koľajnici s háčikmi umožní zavesenie lampičky, ľad pásku alebo skrytie a usporiadanie káblov.

Inovácia a venovanie pozornosti dôležitým detailom sú viditeľné vo všetkých smeroch. Otvor pre pretiahnutie predlžovacieho kábla, zatmavené spálne, závesy na zips, búrkové ukotvenie v prednej a zadnej časti alebo systém 3 rôznych druhov kolíkov je len nepatrný zoznam. Pri všetkých stanov v kolekcii Imperial Air je navyše súčasťou balenia aj nafukovacia pumpa.

Z tejto kolekcie pre rok 2020 ponúkame stany: Rock Lake 3ATCRock Lake 5ATCRock Lake 6ATCStone Lake 5ATC, Stone Lake 7ATC

Z tejto kolekcie pre rok 2021 ponúkame stany: Mountain Lake 5ATCHayward Lake 5ATCHayward Lake 6ATCWood Lake 7ATC

Outwell pre rok 2022 doplnil kolekciu o ďalšie dva stany: Hayward Lake 4ATCWood Lake 6ATC

170 rokov vlneného oblečenia Devold

O značkách

Devold oslavuje narodeniny. Poznáte túto značku?

Predstavenie vlastných značiek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Vo 4camping prenášame svoje odborné skúsenosti do privátnej výroby.

Kolekcia stanov Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekcia od značky Outwell, ktorú ocenia malé i veľké rodiny. Kolekcia zaujme priestorom, nafukovacou konštrukciou a praktickými vychytávkami, ktoré spríjemnia pobyt v kempe.