Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

Kolekcia predstanu Outwell Air Cruising Collection

Kolekcia Air Cruising Collection od značky Outwell je pre rok 2020 vybavená novým dizajnom, ktorý v kombinácii s kvalitnými materiálmi ponúka maximálny komfort pre každého cestovateľa. V kolekcii sa nachádza celkom 5 nafukovacích predstanu, z ktorých si vyberie naozaj každý.

Najväčšou výhodou predstanu je okrem navýšenie obytného priestoru to, že je možné nechať na mieste, zatiaľ čo cestujete. Po vašom príchode ho potom ľahko a rýchlo prepojíte s vašim obytným vozom vďaka Double Beading (5mm + 7mm), ktorý je kompatibilný so všetkými "koľajnicami" na trhu.

Konštrukcia stanov je tvorená vzduchovým systémom Rigid Air System, ktorý je zložený z oddelených a předtvarovaných vzduchových komôr. Každá komora (trúbka) disponuje vlastným ventilom, vďaka ktorému môžete nafúknuť a vyfúknuť jednotlivé komory samostatne. Tropiko predstanu tvorí vodeodolný polyester Outtex® 4000 Select s podlepenými švami. Pred chladom a vlhkosťou od zeme vás ochráni špeciálne vlepená podlážka z polyetylénu. Tropiko je navyše opatrené technológiou Fire retardant, ktorá v prípade horenia potláča a eliminuje jeho následky. Medzi vaším vozidlom a předtanem sa potom nachádza špeciálna zóna Link Access Zone, ktorá vďaka odnímateľnej podlážke napomáha udržať čisté prostredie a eliminuje prievan. V tejto zóne sa navyše nachádza minimálne jeden bočný vchod.

Predstany ďalej disponujú širokými vstupnými otvormi s moskytiérou, zatmavenými oknami so závesmi, špeciálne vlepenou podlahou z polyetylénu, systémom ochrany proti vetru, vstupom pre sieťové káble alebo závesným systémom Hooktrack, ktorý je novinkou pre rok 2020. Tento systém vďaka špeciálnej diskrétne koľajnici s háčikmi umožňuje zavesenie lampičky, ľad pásku alebo skrytie a usporiadanie káblov. Stavba stanu je vďaka priloženej nafukovacie pumpe jednoduchou záležitosťou. Ukotvenie stanu je rovnako jednoduché a rýchlo ako nafúknutie, a to vďaka farebne odlíšeným lankům, popruhom a kolíkom.

Pre ľahké prenášanie stanu na krátke vzdialenosti slúži priložený prepravný obal s kompresnými popruhmi.

Z tejto kolekcie ponúkame predstany: Milestone Dash AirMilestone Shade AirNewburg 160 AirNewburg 260 AirNewburg 260 Air Tall

170 rokov vlneného oblečenia Devold

O značkách

Devold oslavuje narodeniny. Poznáte túto značku?

Predstavenie vlastných značiek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Vo 4camping prenášame svoje odborné skúsenosti do privátnej výroby.

Kolekcia stanov Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekcia od značky Outwell, ktorú ocenia malé i veľké rodiny. Kolekcia zaujme priestorom, nafukovacou konštrukciou a praktickými vychytávkami, ktoré spríjemnia pobyt v kempe.