Preskočiť na kategórie produktov Preskočiť na košík Preskočiť na navigáciu

Nemám záujem o zľavy a propagačné akcie, chcem skryť lištu.

E9 - od lezcov pre lezcov

Je prvou značkou zaoberajúcou sa módou pre lezcov. Táto značka, ktorá bola založená v roku 1998 bývalým majstrom sveta v boulderingu Maurom Calibanim, využíva extravagantný a unikátny dizajn, ktorý je inšpirovaný kreatívnou energiou Maura Calibaniho. Ten využíval oblečenie ako prostriedok, ktorým sa mohol umelecky prejaviť. Ako inšpiráciu využíval predovšetkým lezenie na pieskovcových skalách, ktoré sa nachádzajú v okolí jeho domova. E9 výrazne ovplyvnila lezeckú módu a stala sa inšpiráciou aj pre veľa ďalších výrobcov lezeckého oblečenia. Hlavnými myšlienkami Maura aj značky E9 sú kreativita, sloboda a odvaha. Značka navyše kladie veľký dôraz na ekológiu, preto sú všetky výrobky vyrobené 100% v Taliansku s minimálnym znečistením životného prostredia.

Extravagancia a unikátny dizajn:

  • E9 je prvá značka zaoberajúca sa módou pre lezcov
  • unikátny dizajn - oblečenie je umeleckým prejavom jeho tvorcov
  • jedinečné farby špeciálne vyvinuté a namiešané v E9
  • štýlové potlače s lezeckou tematikou

Ekológia

Značka E9 a jej tvorcovia cítia veľkú zodpovednosť voči ochrane prírody a planéty, preto využívajú organickú produkciu, nepoužívajú plastové obaly a vyrábajú v okruhu 30 km od firmy, čo minimalizuje znečistenie z prevozu tovaru. Hlavnými hodnotami tejto značky sú kvalita, udržateľnosť životného prostredia, obnova a rozvoj lokálneho výrobného reťazca.

  • 100% vyrobené v Taliansku - dôraz na kvalitu a podpora lokálneho priemyslu
  • Prístup 0 km - takmer všetky výrobné procesy sa odohrávajú v okruhu 30 km od samotnej firmy - minimalizácia znečistenia z prevozu tovaru
  • Organická produkcia - E9 pre svoju produkciu používa výlučne organicky vyprodukované suroviny
  • Žiadne plastové obaly - E9 balia hotové produkty bez použitia plastových obalov
  • E9 je členom EOCA European Outdoor Conservation Association - charitatívnej organizácie na podporu projektov zameraných na ochranu a obnovu životného prostredia.

100% Made in Italy

E9 si vždy zakladala na domácej produkcii "Made in Italy". Všetky výrobné procesy prebiehajú priamo v Taliansku, v krajine módy. Pre E9 domáca výroba znamená možnosť vybrať si tie najkvalitnejšie materiály a využiť taliansku kreativitu v kombinácii s neustálymi inováciami, aby boli zaistené exkluzívne a unikátne produkty.

Organická bavlna a organický ľan

Značka E9 používa vo svojich produktoch iba organickú bavlnu a organický ľan. Ľan je veľmi komfortný prírodný materiál, ktorého pestovanie má minimálny vplyv na životné prostredie. Organický ľan, rovnako ako organická bavlna, je pestovaný metódami šetrnými k životnému prostrediu, teda s menšou spotrebou vody, bez pesticídov a chemických hnojív.

170 rokov vlneného oblečenia Devold

O značkách

Devold oslavuje narodeniny. Poznáte túto značku?

Predstavenie vlastných značiek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Vo 4camping prenášame svoje odborné skúsenosti do privátnej výroby.

Kolekcia stanov Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekcia od značky Outwell, ktorú ocenia malé i veľké rodiny. Kolekcia zaujme priestorom, nafukovacou konštrukciou a praktickými vychytávkami, ktoré spríjemnia pobyt v kempe.